Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

Ç.RİZESPOR BİR TÜRLÜ UYANAMIYOR!...

Süper ligde düşme mücadelesi veren Ç.Rizespor son haftalarda beraberlik halkasına; kendi saha ve seyircisi önünde Eskişehir maçıyla  bir tane daha ekledi.
Ligin 26.haftasında galibiyet’ten başka çıkış noktası olmayan Ç.Rizespor Eskişehirspor’u konuk ettiği maçta hem gol bulamadı;hem de galip gelemedi.Kaybedilen 2 puan’la ileriki haftalarda telafisi mümkün olmayan sonuçların kaçınılmaz olduğunu öğrenecektir.Ama iş işten geçmiş olacaktır.
Son haftalarda alınan puanlar ve oynanan iyi futbolla adeta ümit olmuştu.Ama bugün oynanan futbol Rize Yenişehir stadını doldurmayan  az sayıdaki seyirciyi hiçte mutlu etmedi.Bu maçta özellikle havanın da çok güzel olması seyirciyi sahaya çekemedi.İlginin bu kadar az olmasının altında yatan sebebin ne olduğunu anlamak mümkün değil.
Maça gelecek olursak;Ç.Rizespor oyuna son derece tutuk ve gol yollarında etkisiz kaldı.Kweuke’nin tek forvet olarak oynadığı bu maçta kanatların ve orta sahanın çok yetersiz kalması  be bunun yanında rakip defansta libero Servet’inde  gününde olması Ç.Rizespor’un işini daha da zora soktu.Elbetteki Ç.Rizespor’un eksikleri bu maçta çoktu.Bu da takımımız adına dezavantaja dönüştü.
Karşılıklı’’ Al gülüm ver gülüm’’ paslarla hem seyirci mutlu olmadı;hem de kaçan puanlara üzüldük.
Bundan sonra kalan maçların sonuçları Ç.Rizespor’un kaderini belirleyecektir.Ancak bu gidişatın sonu bana göre hiçte iyi sinyal vermiyor.Biz yine de ümidimizi sürdürmeye devam edelim.Yapılacak fazla bir şeyde yok artık.
İnşallah korktuğumuz başımıza gelmesin…
 

Önceki ve Sonraki Yazılar