Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

Ç.RİZESPOR RAHAT BİR NEFES ALDI..

Haftalardan beri süper ligde karamsar sonuçlar alan ekibimiz Ç.Rizespor;Akhisar’dan alınan 3 puanla adeta solunum cihazından kurtulmuş oldu.

Ç.Rizespor süper lig’de ya var ya yok mücadelesi vermektedir.Taraftarının son haftalar’da alınan sonuçlardan hiç de memnun kalmadığı bi gerçek.

Bu maçta görüldü ki kazanma azmi ve mücadele hırsı galibiyeti getirdi.Demek ki istenildiği zaman oluyor.İlk yarıda oynanan futbol adeta yüz karası görüntüsündeydi.Yenilen ilk gol Ç.Rizespor taraftarını kahretti.İlk yarı Allah’tan 1-0 kapandı.Daha farklı da olabilirdi.Adeta derin bir nefes aldık.

İkinci yarı Ç.Rizespor yemin etmişcesine ölüm kalım mücadelesi göstererek ard arda attığı gollerle rahat bir nefes almamızı sağladı.

Söylenecek fazla söz kalmadı.Bundan sonra kalan 7 maçımızdan alacağımız galibiyetler sonucunda ligde kalma şansımız olacaktır.Ben inanıyorum ki bu takım bu ligde kalacak.Her ne kadar dezavantajlarımız olsa da inancımı kaybetmiyeceğim.

Önümüzdeki hafta kendi sahamızda Karabükspor’u konuk edeceğiz.Bu maçta taraftara bir çift sözüm var.Lütfen çekirdek çıtlatmaya gitmeyelim.Hem takımımıza  ciddi destek verelim; hem de olumlu tezahüratımızı maç sonona kadar sürdürelim.

Önceki ve Sonraki Yazılar