Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

Ç.RİZESPOR 15 HAFTALIK AÇLIĞINI ANTEP BAKLAVASIYLA GİDERDİ

Aslında lige iyi başlayan Ç.Rizespor; ilerleyen haftalarda tamamen duraklama ve gerileme dönemine girdi.Bu tam tamına 15 hafta devam etti.Bu olaya hem yönetim hem de taraftar adeta sessiz kaldı.Ta ki Riza Çalımbay istifasını açıklayıp gidene kadar.
‘’Elbette ki zararın neresinden dönersen kârdır’’.Mantığıyla hareket edilmiş ise doğru olan yapılmıştır.Demek  ki doğru yoldayız ki Antep karşısında alınan farklı galibiyet bizi haklı çıkarmıştır.
Dün akşama dönelim.Rize Yenişehir stadı belki tamamıyla seyircisiyle dolu değildi.Ancak dolu olan futbolcuların kendileriydi.Patlama noktasına gelen Ç.Rizesporlu futbolcular ile genç teknik adam.Mehmet Ali Karaca vardı sahada.Ne yaptığını bilen.Hırslı,Cesaretli,Kendine güveni olan bir takım izledi sahadaki az seyirci ile ekranları başında olan seyirciler.Dün gece futbol adına sahada her şey vardı.Birbirinden güzel goller vardı.Coşku ve heyecan vardı.Rizeli futbol severler çok büyük sitresi şimdilik üzerlerinden atmış oldu.
Mehmet Ali Karaca’dan bahsetmeden geçmemeliyim.Çünkü çok sevdiğim ve başarılı bulduğum Karacayı kutluyorum,tebrik ediyorum.
Bundan önceki yıllarda olduğu gibi zaman zaman ihtiyaç duyulan zor günlerin adamı M.Ali Karaca bu maçta bir zafere imza atmış oldu.Ligde teknik sorumlu olarak 3 maç takımın başında sahaya çıkan karaca 2 galibiyet bir de beraberlik almayı başarmıştı.Şimdi farklı bir tarifeyle galibiyeti çok zor şartlarda takıma kazandırdı.
Lig bütün hızıyla ve gücüyle devam ediyor.Çok zor günler bizleri bekliyor.Yeni teknik direktörümüz Uğur Tütüneker’in işi oldukça zor görünüyor.Ancak takım şu an itibariyle çok iyi durumda.İnşallah bu istikrar ileriki haftalarda da devam eder.Bütün duam ve temennim bu.Ancak bir şeyin altını kalın çizgilerle çizmeliyim.O da şu..Bu seyirci,bu taraftar takımına ligin sonuna kadar sahip çıkmalı ve destek vermelidir.Yoksa işimiz zor.
Önceki ve Sonraki Yazılar