Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

Ç.RİZESPOR CAN SUYU OLMAYA DEVAM EDİYOR!

 Artık Ç. Rizespor’u neredeyse ligdeki her takımın hiç zorlanmadan rahat bir şekilde yenebileceği konumuna geldi. 
Bunu başta Hasan Kartal; (yani yönetim olmak üzere) Teknik direktör İsmail Kartalında çabasıyla beceriyorlar.. Hem de çaktırmadan. Ama son Kasımpaşa maçı bardağı taşıran son damla oldu. Artık seyirci kime tepki göstereceğini maç sonuna kadar (Tabii ki anlayana) net bir şekilde gösterdi.
Maça gelelim: Özellikle bu maçta Ç. Rizespor ilk yarıyı yedi…
Hiçbir şey üretemedi…
Zaten bu oyunuyla, yediği gollerle bunu göstermiş oldu.
Ç. Rizespor Lig’in dibinde bulunan takımlara can suyu olmaya devam ediyor. Denizlispor’a, Kayserispor’a ve şimdi de Kasımpaşa’ya… Can suyu oldu. Peki bu nereye kadar?..
Ç. Rizespor bu maçın ikinci yarısında hiç de  kötü oynamadı. Kazanma adına olmasa da; en az durumu beraberliğe getirebilmek adına iyi mücadele etti. Penaltı kazandı. Yararlanamadı. Direkten dönen toplar oldu. Gol olmadı. Yapacak fazla bir şey yok dercesine pes etti ve üçüncü golü de yiyip, kaderine teslim oldu.
Sonuç olarak: İlk yarının bitimine iki maç kaldı. Bunlardan biri Malatyaspor, bir diğeri Fenerbahçe. Malatyaspor İstanbul’da Beşiktaş’ı devirdi. Fenerbehçe de zaten Fenerbahçe’dir. Ne yapacağı belli olmaz… Yani diyeceğim odur ki; ilk yarıyı bu 17  puanla bitirmiş olacağız gibi geliyor bana… İnşallah ben yanılırım. Haa bu arada Yönetim ve teknik heyet özür dilemiş. Doğru yapmışlarda!... Tribünlerden gelen sese de kulak versinler. Yol yakınken zararın neresinden dönersen kardır.
Haydi hayırlısı…
 
Önceki ve Sonraki Yazılar