Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

Ç.RİZESPOR LİGİ UNUTTU…

Süper ligin 15.haftasında da galibiyet yüzü görmeyen Ç.Rizespor Lige havlu mu attı? Sorusunu akla getiriyor.
Sivasspor kendi saha ve seyircisi önünde  üstün bir oyun ve mücadeleyle maçı 3-1 kazanmayı bildi.Bu takıma fiziki dayanıklılık ve kondisyon veren ekip belli ki işini çok iyi yapıyor.Onları kutlamak gerekir.Oyuncular sahaya çok kuvvetli çıkıyor ve bunu 90 dakikaya yayıyorlar.
Peki: Ç.Rizespor da bu özellikleri görebiliyormusunuz?Diyorsunuz ki hocam güldürme bizi.Çok haklısınız.Gülmeyi 9 haftadır yani 2,5 aydır unutmuşuz.
Ç.Rizespor sahada neler yaptı;yada neler yapmaya çalışıyor diyebilirsiniz.) Hafta da ne yaptıysa aynını yapmaktan geri kalmadı.Top ayağımıza geldiği zaman oyunu hareketlendirip pozisyonlar buluyoruz,iyide atağa kalkıyoruz.Ancak topu rakibe kaptırınca yada rakip topu kapınca ne yaptığını bilmeden şuursuz hareketlerle rakibi seyrediyoruz.
Bu maçın genel analizini yapmaya gerek duymuyorum.Çünkü sizlerde ekran karşısında olup biteni çok rahat gözlemlediniz.
Ancak :’’Atı alan üsküdar’ı geçmek üzere’’Bu çok kötü gidişe devre arası dur diyebilecek miyiz?Herkes o zamanı bekliyor.Ben de bunu bekliyorum.tek tesellimiz bu kaldı.
Kalan iki maçın sonucu elbette ki çok önemlidir.Bu maçların sonucuyla alakalı da karamsarlık içindeyim.
Rıza Hocamız için de fazla bir şeyler yazmaya şu aşamada gerek duymuyorum.O kendi kararını her zaman olduğu gibi verecektir.
O her şeyi bizden daha iyi biliyor ve izliyor.
Sonuç olarak:Tüm Rizespor sevdalıları çok üzgün ve karamsar içindeler.Bu gidişin sonucunu kestirmek oldukça zor.
Temennim odur ki bu kent spor adına daha fazla acı çekmesin.
Önceki ve Sonraki Yazılar