Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

Ç.RİZESPOR’DA RAHAT YOK!..

Bu maçta görüldü ki Ç.Rizespor Karabükspor karşısında kendi evinde galip gelseydi büyük çapta paçayı kurtaracaktı.Ama olmuyor,olmadı.

Futbolda doğru sistemde doğru oyuncularla oynarsan rakibe göre hep bir adım önde olursun.İşte Ç.Rizespor’da Teknik direktör Uğur Tütüneker bu uygulamayı bu maçta gerçekleştiremedi.Daha doğrusu yapamadı,ve de başaramadı.

K.Karabükspor ise bunu sezon başından itibaren gerçekleştirdi.Disiplin,hırs ve kaliteli futbol kadrosuyla sıralamada bulunduğu yerde tesadüfen gelmediğini gösterdi.

Ç.Rizespor ilk yarıda ne yaptığını bilmeden paldur -küldür bir oyun oynayarak tamamladı.Ancak ikinci yarının hemen başından itibaren rakip takım tehlikeli kontrataklarla üzerimize cesaretle gelmeye başladı.Golde geliyorum dedi.Fazla geçmeden gol de geldi.0-1Ne olduysa bundan sonra oldu.Ç.Rizespor toparlanır diye düşündük ancak hiçte öyle olmadı.

Önce Teknik Direktör Uğur Tütüneker’e yapılan sözlü saldırı ve Tütünekerin kulübesinde isyanını izledik.Yardımcı hocalara montunu fırlatarak sahayı terk etmeye kadar olayı büyüttü.Bütün bu olumsuzluklar futbolcularımızla seyirciye sirayet edince mağlubiyette kaçınılmaz oldu.

Şimdi yapılacak tek şey var.Bu maçın travmasını yönetim,futbolcu ve taraftar olarak hemen en kısa zamanda üzerimizden atmalıyız.Yoksa bu ateşten kolay kolay çıkamayız.

Önceki ve Sonraki Yazılar