Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

Ç.RİZESPOR’DA İRTİFA KAYBINA DEVAM!..

Ç.Rizespor ligin başından itibaren 8.haftaya kadar flaş takım görüntüsü vermişti.Ancak bu haftadan sonra ne olduysa o hızlı,tempolu,kazanma azmından uzaklaşmaya başladı.Tabii ki bunda nerdeyse her maçta aşırı sakatlanma faktörü de devreye girince bugünkü durum kaçınılmaz oldu.
Ligdeki bu düşüşün yanında Ziraat Türkiye kupasına dramatik bir şekilde veda etmesinin ardından oynanan Akhisar maçından alınan bir puan özgeven de kalmadı.
Her nedense bu maçta Ç.Rizespor futbol adına bir varlık gösteremedi.Buna etken olarak takımın en etkili gol ayağı olan  Kweuke’nin sakatlanması Takımın diğer gol ayakları Sercan ile Cernat’ın Akhisar karşısında  maçın ilk yarısında  sakatlanıp çıkmaları da Ç.Rizespor’un elini ayağını bağlayan diğer etkenlerdi.
Bu maçta üstün olan takım konuk Akhisardı.Bugüne kadar gerek oynadığı futbolla gerek aldığı sonuçlarla kendisini kanıtladı.
Bu sakatlarla ve bu moral motivasyon bozukluğunun inşallah daha fazla devam etmez.Temennim bu yönde.
Futbolda şu çok iyi bilinmelidir.Dün yoktur;bugün ve yarın vardır.Geçmişten sadece ders alınır.Geçmiş haftalara takılıp kalmamalıyız.Öyle olursa şayet; bugün ve yarını ıskalamış olursun.
Önceki ve Sonraki Yazılar