Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

Ç.Rizespor’dan İyi Oyun Kötü Sonuç..

Medikal Park  Antalyaspor hiç kusura bakmasın!Çünkü futbolun adaleti yoktu dün akşam Rize yeni şehir stadında.Ç.Rizespor Ligin 7. Haftası’nda,yani M.Park Antalyaspor maçına kadar oynadığı maçların en iyisini dün akşam oynadı.

Bu maçta görüldü ki; Oynayan değil hataları affetmeyen kazandı.Öyle ki Rize taraftarını adeta mest edecek cinsten oyun ortaya koydu.Koşan,mücadele eden,rakibe basan,yardımlaşan,tempolu,kazanma azmi olan bir görüntü içinde oldu Ç.Rizespor.Buna rağmen rakip ne yaptı derseniz?İki hatayı fırsata çevirdi ve kazandı.İşte futbolun adaleti maalesef böyle bir şey.

Futbolun adaleti olsaydı dünkü maç Ç.Rizespor’un olmalıydı.Rakip kötümüydü?Elbette ki hayır.Onlarda müthiş mücadele verdi.İyi de savaştılar.Ama her şeyden önce çok iyi savunma yaptıklarının altını çizmeliyiz.

Sonuç olarak Ç.Rizespor önümüzdeki iki hafta zor deplasmana çıkacak.En azından defansta böyle basit hatalar yapmamalıdır.Aksi halde Allah göstermesin eli tamamen boş dönebilir.Bizler yine takımımızın yanında olmaya her zaman devam etmeliyiz.Bunu bir futbol kazası olarak kabullendik.İnşallah çok daha iyi olacağına inanıyorum.Tüm gönlümüzle takımımızın yanında olacağız.Tekrar başarılar diliyorum.


Önceki ve Sonraki Yazılar