Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

ES ES Ç.RİZESPOR’A PATLADI..!

Ç.Rizespor ikinci deplasman mağlubiyetini Eskişehir’de aldı. Lige iyi bir başlangıç yapan yeşil mavili ekibimiz Ç.Rizespor 15 gün kaldığı gurbetten sadece bir puanla evine döndü. Bakıldığında normal gibi görünse de Eskişehir’de oynanan oyun hiçde tatmin edici olmadı.
Ç.Rize, dünkü  maçta Eskişehir karşısında ne savunmayı ne de hücumu yapabildi. İlk yarıdaki biraz istekli ama sonuca gidemeyen oyunu bir kenara atarsak, ikinci yarıda Eskişehir son derece dişliydi. Ataklı ve sonucu belirleyen bir takımdı.
Sonuç olarak Ç.Rizespor bugüne kadar 9 maçlık periyoda hiç de küçüksenmiyecek puanlar topladı. Bu yüzden takım ligi maç maç düşünürken ,yönetimin daha geniş düşünerek şimdiden devre arasına hazırlanması gerekli.Çünkü ikinci yarı için daha güçlü askerlere ihtiyaç olduğu belli.Nedir bunlar? Orta saha ve Forvette…(Oyuncu) Dünkü Eskişehir maçı, içi mesajlarla dolu bir 90 dakikaydı.Mektup iyi okunur ve güzel dersler çıkartılırsa,devre arası yönetime büyük iş düşeceği belli.Ama öncelikle  ligin devre arasına bu fikstür avantajını iyi değerlendirmesi gerekli.
Bizim için çok kötü bir Pazar günüydü..Ama biz bu maçı unuttuk.. Ç.Rizespor’un teknik heyeti ve futbolcuları da unutsun.
Önceki ve Sonraki Yazılar