Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

EV VE İŞ YERLERİMİZE ŞANLI BAYRAĞIMIZI ASALIM

 Ecdadımızın emaneti olan medeniyetimizi, yarınlara başı dik, alnı açık, taşımak için kahramanca mücadele eden şanlı ordumuza ‘’Barış Pınarı’’ Harekâtında başarılar diliyoruz. Mehmetçiklerimize dualar edelim, ay-yıldızlı bayrağımızın altında kenetlenelim, ev ve işyerlerimize şanlı bayrağımızı asalım..

Mehmetçiğimiz önceki harekâtlarda olduğu gibi Barış Pınarı harekâtında da büyük bir kahramanlık destanı yazıyor. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Fırat’ın doğusunda, sınırlarımızda DAEŞ ve PKK/KCK/PYD-YPG gibi adı her ne olursa olsun çöreklenen terör örgütlerinin varlığını sonlandırmak, hudutlarımızın ve halkımızın güvenliğini sağlamak için amansız bir mücadele veriyor. Her daim kahramanlarımızın yanındayız…
 
“TERÖR UNSURLARI YOK EDİLİYOR”

Türkiye’nin kimsenin toprağında gözü yok. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz sadece terör örgütlerine dönük bir operasyon gerçekleştiriyor. Gayemiz terör unsurlarını bertaraf etmektir. Bölgede bir barış koridoru tesis ederek ülkemizdeki Suriyeli kardeşlerimizin bir an önce kendi topraklarına, evlerine dönüşlerini sağlamaktır. Biz bu operasyonla sadece ülkemizin ve milletimizin değil, aynı zamanda bölgede yaşayan Kürtler, Araplar, Asuriler, Hristiyanlar ve Yezidiler gibi dini ve etnik grupların güvenliğini de tesis etmiş olacağız. Bölgeyi ve ülkemizi, istikrarsızlığa ve kaosa sürükleyecek olası tehlikelerin tamamını bir daha ayağa kalkmamak üzere yok edeceğiz…
 
KOMŞULARIMIZIN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜNE SAYGILIYIZ
 
“Sınırlarımızdaki ve bölgedeki terör örgütlerinin varlığını asla kabul etmiyoruz…DAEŞ terör örgütü Müslümanların, PKK/KCK/PYD-YPG gibi terör örgütleri de Kürtlerin temsilcisi değildir ve asla olamazlar. Zeytin Dalı Harekâtıyla bölge halkını bu terör örgütlerinin zulmünden kurtaran kahraman ve fedakâr Mehmetçiklerimiz, Fırat’ın doğusunda da Barış Pınarı harekâtı ile Suriyeli kardeşlerimizin yanında, terör örgütlerinin de dimdik karşısındadır. 
 
Türkiye tüm komşularımızın toprak bütünlüğüne bugüne kadar nasıl saygı duyduysa bundan sonra da saygı duymaktan asla geri durmayacaktır. Dünya hangi yalana inanırsa inansın, biz doğruyu söylemekten, doğru olanı yapmaktan, kendi topraklarımıza gelebilecek tehdit ve tehlikeleri yok etmekten asla geri durmamalıyız. 911 kilometrelik sınırlarımızda bir terör koridoru kurulmasına asla fırsat verilmemeli ve müsaade edilmemelidir.

Bu anlamda Türk Silahlı Kuvvetlerimiz üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmektedir. Kahramanlarımızın verdikleri destansı mücadele ile dosta güven düşmana korku salmaktadır.. Allah’ın izniyle.. 
 
Barış Pınarı Harekatı kapsamında terör örgütleri tarafından ülkemiz sınırları içine yapılan saldırıda şehit olan sivil vatandaşlarımıza, 9 aylık masum yavrumuza  ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize baş sağlığı diliyorum.
Kahraman Mehmetçiğimizin Allah yar ve yardımcısı olsun.
 
Önceki ve Sonraki Yazılar