Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

İSTENEN Ç. RİZESPOR BU!...

Ç. Rizespor bilindiği gibi geçen hafta kendi sahasında konuk ettiği Sivasspor’a karşı bu derece kazanma azmi içerisinde olmadı, olamadı. Tabii ki ilk hafta üst üste kendi saha ve seyircisi önünde oynamanın avantajını en iyi şekilde elde etmek zorundaydı.

Dolayısıyla geçen hafta Sivas karşısında alınan 1 puana şükreden Ç. Rizespor; biliyordu ki bu maçı kazanmak zorunda olduğu haftada Antalyaspor’u konuk etti. Ligin iyi top oynayan ve bunu skora yansıtan Antalyaspor oyuna rahat ve rehavet içinde başladı. Ancak umduğunu kısa sürede bulamadı. Oysa Hikmet Karaman Hoca bu kez ideal 11’i ile sahaya çıkarken, Eren Albayrak ve Dhurgham İsmail’e forma verdi.

Antalyaspor karşısında koşan, mücadele eden, koşan, geri pas yapmayan, yardımlaşan bir Ç. Rizespor seyrettik. Bütün futbolcular kazanma adına varını-yoğunu, her şeyini sahaya koydular.

MAÇTA TEMPODA VARDI GOL DA:

Ç. Rizespor maç sonrası seyirciyle birlikte sahayı terk ederken ortak bir görüş vardı. Son yılların özlenen ve beklenen en rahat ve en başarılı maçını oynadı desek yeridir. Çünkü dediğim gibi tüm taraftarın ortak görüşü buydu. Her bir futbolcu verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdi.

Özellikle ayırt etmek istemem ama; haksızlık olmasını da istemediğim sahanın yıldızları olarak gördüğümüz 3 nefis golle Deniz Kadah, Ahmet İlhan.. Asistleriyle yıldızlaşan Eren Albayrak, yırtıcı ve dağıtıcılığıyla Kweuke, kanatlardaki hız ve temposuyla Dhurgham İsmail ve orta sahada topları raket gibi kullanan ve de gol kapısını aralayan Obabona ile tam not aldı.

Sonuç olarak: Hikmet Karaman Hoca maç sonrası yaptığı açıklamada: ‘’Çok doğru işler yaptık ve hak ettiğimiz bir galibiyeti elde etmenin mutluluğunu yaşıyoruz’’ dedi..

Eh ne diyelim: Bu savaşı kazandık. Bundan sonra yollar inşallah açılacaktır.

Dolayısıyla Taraftara böylesine zevkli ve böylesine keyifli bir maç izlettikleri için; başta yönetim ve teknik heyet olmak üzere, tüm futbolcu kardeşlerimize ayrı ayrı sonsuz teşekkür ederiz.

NOT: Taraftara hiçbir şey söylemek istemiyorum. ‘’Rizelilik kavramı ve anlayışı buysa, milliyetçilik buysa söylenecek bir şey yok’’ Vesselam…

Önceki ve Sonraki Yazılar