Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

İYİ Kİ KAZANDIK!...

 Ç. Rizespor’un ne oynadığı oyun, ne de aldığı sonuçlar taraftarını hiç de memnun etmiyor. Etmesi de mümkün değil. Neden? Çünkü hiçbir maçı birbirine benzemiyor. Hala istediği oyun ve sistemini ortaya koymuş değil.
 
Takımın en zaaf tarafı; önce golü atıyor, sonra da her zamanki gibi geri yaslanıp maçın bitmesini bekliyor. İyi de rakip 9 kişi kalıyor sen sayıyı artıracağın yerde az kalsın rakip beraberliği yakalıyordu. Bu mu oyun anlayışı? Bu mu skoru kotuma çabası?
 
Eğer Ç. Rizespor bu sevdadan vaz geçmezse göreceksiniz ileriki haftalarda işi daha da zorlaşacaktır.
 
Ç. Rizespor kendi evinde şimdilik kazandı. Çok da iyi oldu. En azından yukarlardan fazla uzaklaşmamış oldu. İlk yarıda kalan 3 maçı da şartlar ne olursa olsun kazanması lazım. Çünkü ikinci yarı çok daha zor geçecek. Her takım arızalı olan mevkilerini güçlendirecektir. Elbette ki Ç. Rizespor da bunu yapacaktır ama; hedefi olan takımlar için zor bir ikinci yarı geçirilecektir.
 
Sonuç olarak: Ç. Rizespor bu maçta Kweuke’yi kazanmış oldu. Haftalardır mavzer mermisi gibi Patladım patlıyorum türküsü tecelli etti. O da mermi gibi bu maçta tam anlamıyla patladı. İyi de oldu. En azından kendine geldi. Haftaların verdiği stresten kurtulmuş oldu. Ben şahsen Kweuke’nin bundan sonra ki haftalarda daha iyi olacağına inancım tamdır. Zaten kaliteli bir futbolcu. Takım kötü gidince ister istemez o da kötü oynuyordu. İşte gerçek Kweke bu!..
 
İnşallah haftaya komşu il Giresun’un konuğu olacağız. İnanıyorum ki bu takım şu geri yaslanma hastalığını bir an evvel üzerinden atarsa; ki atmalı buradan da puan ya da puanlarla dönmemiz mümkün olacaktır.
 
Haydi hayırlısı.
Önceki ve Sonraki Yazılar