Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

İYİDE! NEREYE KADAR?..

Ç.Rizespor;  aslında lige iyi bir başlangıç yapmıştı.Her şey iyi ve hoştu.Bir anda her şey alabora oldu.Ne olduğunu;neden olduğunu hiç kimse anlayamadı.Ya da çözemedi.Bugüne kadar da çözülemedi.

İlk yarı tamamlandığında ehh ne yapalalım,iyi kötü ilk yarıyı tamamlayıp ikinci yarı bakarız dedik ve kaderimize razı olduk.

Gel gör ki ikinci yarının ilk maçında Ankara’da Gençlerbirliği ile oynanan maç ve alınan sonuç tamamen hüsranla bitti.Ne oldu şimdi?Hesap veren var mı?

Oysa yapılan ara trasferler,kamp dönemi,derken her şey çok iyi çok güzeldi.Ne oldu da bu takım maç kazanamıyor?

İşte bu soruya tüm Rize camiası cevap arıyor ve bekliyor.13.cü maçını da kazanamayan bir takımın hocasının mazereti ise; trasferlerin  geç oluşu ve zamana ihtiyacının daha fazla olması iddiaları.

Hadi ordan! dalga geçecek başka birilerini bul.Bu saatten sonra bu takımdan hiç kimse olumlu bir şeyler beklemesin.

Yok efendim oyunun büyük bir bölümünde biz üstünmüşüz.Rakip 20 dakika iyi oynamış da kazanmış.Sen üstün oynadın da puan yada puanlar mı aldın?

Behemehal bu takıma gereken ne ise o yapılmalıdır.Nasıl ki eğitimde ilk yarı zili çalıp tatile girildiyse;Ç.Rizespor için ligin başından bu yana zaten ziller çalmaya devam ediyor.Ama bu zil sesine kulak tıkayanlar için yarın çok geç olacaktır.Bu böyle biline.

Eğer ki başta yönetim,teknik heyet ve futbolcular işi tam anlamıyla ciddiye almaz iseler bakalım durum nereye kadar!..

Benden söylemesi.

Önceki ve Sonraki Yazılar