Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

KARACANIN İLK SINAVI BAŞARILI!..

 Bu maç bir anlamda; Karaca'nın kalıp kalamıyacağı, devam edip edemiyeceği'nin bir porvası niteliğindeydi.
Mehmet Ali Karaca; çıktığı ilk resmi maçında başarılı oldu mu?
Bana göre oldu!.. Bir haftalık kısa bir süre içerisinde takımı eline alıp, çalıştıran ve ilk maçına çıkıp korkusuzca, cesurca, futbol oynattığı için başarılı buluyorum.
Maça gelince: İlk yarı Ç. Rizespor güçlü ve çok yetenekli futbolculardan oluşan başarılı Bursaspor'a karşı tutuk bir futbol ortaya koydu. 
Rakip Bursaspor'un; hızlı ve çabuk forvet oyuncuları, Ç. Rizespor defansının arkasına rahat sarktılar. Bursaspor ilk yarıda istediği, arzu ettiği futbolu oynayarak sonuca ulaştı.
Bu yarıda Ç. Rizespor ne yaptı?
Ç. Rizespor uzun toplarla orta sahayı hızlı geçme gayreti içinde oldu. Bursaspor ise alan daraltarak Ç. Rizespor'a fırsat tanımadı.
İkinci yarı ise sahada bambaşka bir Ç. Rizespor vardı. Topu indirip daha çok ayağa pas yaparak rakibini sıkıştırdı. 70 ile 85. dakikalar arasında Bursaspor bir duraklama dönemine girdi. Bunu fırsat bulan Ç. Rizespor ciddi şekilde Bursa'nın üzerine gitmeye başladı. Sonrasında beraberlik golü geldi.
Sonuç olarak: Bu maçtan alınan bir puana ciddi şekilde sevindik. Çünkü Bursaspor çok güçlü bir takım. Bunu görmemezlikten gelemeyiz. 
Şimdi yönetim tekrar hoca arayışına girecek. Bana göre yanlış yaparlar. Adı geçen hocalardan Mustafa Denizli ve Aykut Kocaman hariç, diğer hocalar Karaca ayarında olan hocalardır. 
Macera aramaya gerek yok!...
 
Önceki ve Sonraki Yazılar