Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

KAYSERİ MAÇINA SEFERBERLİK İLAN EDİLDİ..

 Ç. Rizespor yönetimi taraftarından tam destek olunmasını istiyor.

Sıkıntılı günler geçiren Ç. Rizespor yönetimi taraftardan Kayserispor maçı öncesi takımına sahip çıkmasını ve bu maçta tribünleri doldurmasını bekliyor.

Derepazarı/ Yalı Restaurant’ta basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Ç. Rizespor yönetim kurulu üyesi Ömer Ofluoğlu: ‘’Yarın akşam oynanacak olan Kayserispor maçı için tüm taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz. Bizim için on ikinci adam çok önemlidir. En zayıf noktalarımızın başında seyirci desteğimiz geliyor. Bu maçta seyircimiz bize mutlaka sahip çıkmalıdır. Kritik ve çok zor bir maça çıkıyoruz. İnşallah rakibimizi yenerek rahat bir nefes almak istiyoruz. Bunun yanında bugüne kadar oynadığımız bir çok maçta şans faktörü maalesef bizim yanımızda olmadı.’’ Ded.

Ç. Rizespor as başkanı Mehmet Erdoğan ise:

‘’Bu maç bizim için kırılma maçıdır. Ancak 12. Adam tabir ettiğimiz taraftarımıza şiddetle ihtiyacımız vardır. Özellikle bu maç ve bundan sonraki tüm maçlarda desteklerini bekliyoruz. Bundan dolayı da Tribünleri tamamen doldurmamız gerekir ‘’ dedi.

Basın Sözcüsü Saffet Mete de: ‘’Taraftarlarımızın başlattığı kampanya ya bizler de yönetim olarak destek veriyoruz. Bildiğiniz gibi bilet fiyatlarına çok ciddi indirim yaptık. Bütün İlçe ve belde belediyelerimiz ile STK’lar bu anlamda tam destek verecekler. Her ilçemizden maça araç kaldıracaklardır. Ayrıca bu maç her şeyinde sonu değildir. Daha önümüzde kendi sahamızda oynayacağımız 6 maçımız vardır. Sonuna kadar takımımıza destek verip yanında olmamız lazım’’ Dedi.

Orhan YAZICILAR

Önceki ve Sonraki Yazılar