Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

KÖTÜ OYUN, KÖTÜ SONUÇ..!

 Perşembenin gelişi, Çarşambadan bellidir derler. Ç. Rizespor geçen hafta Erzurum’da oynadığı futbol bunun  net kanıtıdır. Çünkü oradan belki alınan bir puana sevindik ama; oynanan futboldan hiç memnun değildik. O kötü futbolunu bu hafta da kendi saha ve seyircisi önünde devam ettirince; alınan farklı mağlubiyetinde kaçınılmaz olduğunu göstergesi oldu.
Aslında Ç. Rizespor ilk yarıda rakibini tamamen kendi sahasına hapsetmişti ki, rakip takımın genç ve dinamik futbolcularını hesaba katmamış olacak ki, kontradan ilk golü kalesinde gördü. Recep Niyaz orta alanda çok iyi değildi. Zaten onun kaptırdığı topla gol yenilmiş oldu.
İbrahim Hoca her ne kadar anında oyuna müdahale edip, iki adamı değiştirirken; belki de doğru olanı yaptı. Ancak onlarda oyunun gidişatına çok büyük katkı sağlayamadı. Ç. Rizespor’un Orta sahasında görev üslenenler ayağına fazla top tutamadı ve oyunu da bir anlamda yönlendiremediler. Bu da rakip takımın işine geldi. 
İkinci yarı Ç. Rizespor beraberlik için tam yüklenmişti ki; arka arkaya gol pozisyonları da buldu. Ancak çerçeveyi tutturacak şutlar gelmeyince, bu defa rakip yine kontra da 2 ve 3’ü buldu. .Ç. Rizespor’un gol umudu Vedat Muriç gününde olmayınca Ç. Rizespor’unda kazanması mümkün görünmüyordu.
Sonuç olarak:  Bunu bir kaza kurşunu olarak düşünelim ve gelecek hafta Ankaragücü maçına odaklanalım. Arada bir böyle tökezlemekler olacaktır. Önemli olan bunu bir an evvel unutup; önümüze bakmalıyız.
 
Önceki ve Sonraki Yazılar