Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

MEHMET ÖZDİLEK İÇİN BEKLEMEYE DEĞDİ…

Süper Lig ekibi Yeşil-Mavili takımımız Ç.Rizespor;3 yıllık anlaşma yaptığı Mehmet Özdilek için beklememize değdi.
Haftalardan beri Teknik direktör arayışını sürdüren Ç.Rizespor yönetimi taraftarlarca sabırların taştığı anda Mehmet Özdilek’le anlaşması sonucunda rahat bir nefes aldı.
Birçok ismin gündeme geldiği ve bazı isimlerin haklı olarak tartışıldığı Teknik direktör olayı sonrasında; Mehmet Özdilek İle yapılan 3 yıllık sözleşme taraftarı da mutlu etti.
Mehmet Özdilek başarılı bir teknik adam.Bugüne kadar çalıştırdığı tüm takımlarda başarılı olmuştur. Bugüne kadar korkusuz, mücadeleci ve iyi futbol sergileyen oyun anlayışı içinde oldu.
Özdilek Ç.Rizespor’la anlaştıktan sonra ilk açıklamasında önemli mesajlar verdi. Özdilek ‘’Üç yıllık anlaşma için: Böyle bir anlaşma hem benim hem de kulüp için elbette çok önemli. Dolayısıyla uzun vade de daha çok başarı sağlarız. Futbolun gerçeği sahadaki başarıdır.’’ dedi
Özdilek: Ben de bunun için uğraşacağım dedi.  
Ç.Rizespor için ise:’’ Oldukça çok heyecanlı ve ateşli bir seyircisi var. Taraftarın desteği ve onlarla bütünleşmek takımı performans olarak yukarı çeker. Biz de bunu kesinlikle yapmak zorundayız.Ç.Rizespor için planlamayı planlamayı çok iyi yaparak kulübümüzü layık olduğu yerlere getirmek için çaba harcayacağız .dedi.
AYAKLARI YERE SAĞLAM BASAN BİR TAKIM OLACAĞIZ..
Teknik Direktör Mehmet Özdilek:’’Ç.Rizespor büyük bir camia. Taraftarı, yönetimi, teknik kadrosu ve futbolcusuyla çok iyi bir atmosfer oluşturmalıyız. Bunu kesinlikle yapacağız. Ç.Rizespor süper ligin çok zor bir deplasmanı olacaktır’’dedi.
Transfer konusuna da değinen teknik adam Mehmet Özdilek;Ç.Rizespor için planlarımızı kısa, orta ve uzun vadede yapıyoruz. İyi bir kadromuz var ve bu kadroya takıma katkı sağlayacak kaliteli transferler yapacağız. Artık her sezon 20 oyuncu gelip gitmeyecek. Mantıklı oyuncularla destekleyeceğiz.
Yani kısaca ayakları yere sağlam basan bir takım olacağız.
 
Önceki ve Sonraki Yazılar