Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

OLAĞANÜSTÜ BİR ZAFER..!

 Bu sezon iki farklı bir Ç. Rizespor izledik. Birincisi Hikmet Karaman dönemi; ikincisi İbrahim Üzülmez dönemi..
Hikmet Karaman döneminde sadece para harcama ve ciddi israf yaşandı. Şovmenliklerle dolu günler ve haftalar heba oldu. Çok şükür ki; sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde önce yönetim değişikliğine gidildi. Yönetimin başına Hasan Kemal Yardımcı isabetli bir kararla getirildi. ( Metin Kalkavan için fazla söze gerek duymuyorum) Ardından da Hikmet Karaman’ın kaprislerine son verildi.
‘’Zararın neresinden dönersen kardır’’ Mantığıyla hareketle Hikmet Hoca’nın hızlı bir şeklide takımın başından uzaklaştırılması son derece isabetli olmuştur. Aksi halde onunla devam edilmiş olunsaydı; inanın Play-Off bile hayal olacaktı.
Bu son derece olumlu hareketten tüm Rize spor kamuoyu memnun oldu. Hırs ve gelecekte idealleri olan İbrahim Üzülmez e takım teslim edildi. Aslında bu düşüncenin ilk başında hepimiz biraz tedirginlik yaşadık desem yeridir. Ama ara dönemde yapılan 4-5 iyi transfer bizi her geçen hafta havaya soktu.
Her ne kadar kendi sahamızda seyirci avantajı en az olan takımlardan bir tanesi de olsak; yeni yönetim buna inandı ve şehre güzel bir hava estirdiler. Başta onlara teşekkür ediyoruz.
Türkiye liglerinde bugüne kadar süper ligden düşüp; bir sezon sonra tekrar süper lige çıkanların sayıları oldukça çok azdır. Bir çok takım düştükten sonra hızlı bir şekilde daha alt kümelere kadar düşmüşlerdir.
Bütün bu güzel sonuçlardan dolayı başta Ç. Rizespor’un başkan ve tüm yönetimine. Yine başta teknik heyetin başında olan İbrahim Üzülmez ve ekibine. 25 Futbolcumuzun her birine ayrı ayrı Rizeliler olarak teşekkür ediyoruz. Maçlarda sayıları az da olsa taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun.
Seneye nasıl bir yol çizilmesi konusunda BŞB Antep maçından sonra detaylı bir şekilde inşallah yazılarıma devam ederim.
Tekrar emeği geçen herkese teşekkürler.
 
Önceki ve Sonraki Yazılar