Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

OLİMPİYAT’DA GÖĞÜS GÖĞÜSE BİR MAÇ..

Süper Lige Süper bir başlangıç yapan Ç.Rizespor; Medicalpark Antalyaspor’a mağlup olduğu maç sonrası BJK ile olimpiyat stadında karşı karşıya geldi.Olimpiyatta kaybetmeyen BJK’ nin bir anlamda tilsimi’de bozulmuş oldu.
Maça gelince:Ç.Rizespor Beşiktaş’ın en büyük silahı Fernandes’i maç boyunca baskı altına tutunca işi de kolaylaşmış oldu.Dün Ç.Rizespor’un orta sahası bana göre mükemmeldi.Oyunu istenildiği gibi şekillendiriyordu.Hatta Cılız’da olsa gol pozisyonları buluyordu.Tabii ki daha çok duran toplarla..Oysa Ç.Rizespor oyuna Beşiktaş’tan daha diri başladı. Hatta 22.Dakikada  Motta gole gitmekte olan Koray’ı indirdi.Hakem faulü atladı.
Sonuıç olarak Ç.Rizespor hem savunmada hem orta sahada başarılı oldu.Zirve mücadelesi veren Beşiktaş Ç.Rizespor’dan aldığı bir puanın sevincini yaşarken.ligin flaş takımı Ç.Rizespor emin adımlarla yoluna devam ediyor.Belli ki bu maçta deplasmanda olan Ç.Rizespor rakibi karşısında net gol fırsatlarını değerlendiremedi.Ancak Haftaya Pazar günü yine deplasmanda güçlü ve formda takım olan Eskişehirspor’dan 3 puan alarak iline geri döner.Duam ve temennilerim bu yönde.
 
Önceki ve Sonraki Yazılar