Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

RİZE GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR…

Ligin 28.Haftasında kendi evinde ağırladığı Adanaspor’u 1-0 mağlup eden Ç:Rizespor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Ç.Rizespor;bana göre bu sezon evinde oynadığı en başarılı maçlardan biriydi.Çünkü bu maçta görüldü ki hırs,istek,mücadele,kazanma azmı vardı.Hele maçın ikinci 45 dakikası:Futbolcular sanki devre arası topluca yemin etmişlercesine ‘’Bu maç alınacak,başka yolu yok’’’parolasıyla oyun sergilediler.Bunda da başarılı oldular.
Arjantinli forvet oyuncusu Depetris bu maçta çok sayıda pozisyona sokulmasına rağmen adeta gol kaçırma yarışmasına girmişti.Taaki Sercan’ın oyuna girmesine kadar.Sercan dan; çalışılmış güzel bir orta Depetris ten defansın arkasına hızla hareket etme ve başarılı bir vuruş golü getirdi.Demek ki ;Depetris Sercanı bekliyormuş.İyide oldu.Çünkü golün dakikası da önemliydi.
Ayrıca bu maçta muhteşem Tribün vardı.Şampiyonluğa sonuna kadar inanan seyirci topluluğu vardı.İnşallah kalan maçlarda da bu güzellik,bu inanç devam eder.
Sonuç olarak:Başta teknik patron Mustafa Denizli olmak üzere,talebelerini tebrik ediyorum.Büyük hoca olma özelliğini( kariyerinde olduğu gibi)burada da gösterdi,gösterecek te..
Artık tüm Rize inanmalıdır ki;bu sezon ,bu takım şampiyon olacak.Ona göre tam destek verecektir.
Ç.Rizespor’umuzun bundan sonraki kalan altı zor maçlarında başarılar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar