Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

RİZENİN HASRETİ İKİ AYA ÇIKTI…!

 Ç. Rizespor artık ‘’VAR’’ Olma savaşı veriyor.
Deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile Sivas’ta karşı karşıya gelen Ç. Rizespor; 1-0 öne geçtiği maçta beraberliğe razı oldu. Böylece Ç. Rizespor’un galibiyet hasreti iki aya çıkmış oldu.
Spor Toto Süper Lig’in 13. Haftasında çok zor bir deplasman olan Sivasspor karşılaşması 1-1 berabere bitince sevinen taraf Ç. Rizespor oldu. Bilindiği gibi bundan tam 2 ay önce Fenerbahçe gibi bir takımı 3-0 yendikten sonra bir daha da ayağa kalkamadık.
Oyuna gelince: Sivasspor 20 şut 20 de korner kullandı. Bunun yanında topla oynama oranı da yüksek. Durum böyle olunca berberlik gayet iyi ve karlı gözüküyor. İlk yarı Ç. Rizespor rakip kaleye hiç gidemedi. Hatta kenarları hiç kullanamadı desek yeridir. Hatta 10 kişi kalan Sivasspor maçı da koparabilirdi. Çünkü Ç. Rizespor o avantajını iyi kullanamadı. Takımda sanki bölünmeler başladı. Bir türlü pozisyon bulamadı.
Klasiktir: ‘’Kötü oyun, iyi sonuç’’ Sivas’ta da aynen böyle oldu. Çok kötü oynadık ama. 1 puanı da kaptık. Demek ki bazen çok iyi oynamak fayda vermiyor. Sivasspor açısından bakacak olursak durum böyle. Belki ileriki haftalarda işe yarar. Çok şans vermiyorum ama; bekleyelim görelim.
Sonuç olarak: Yine  ‘’VAR’’ ile bir gol yedik. Maalesef son haftalarda bu ‘’VAR’’ kararları takımımız üzerinde ciddi olumsuzluklar yaşatmaya devam ediyor.
Söylemeden geçemiyeceğim bir konu da; önceki hafta Ç. Rizespor yönetiminde istifa depremi yaşanmıştı. Bu olaylar da takım üzerinde olumsuzluklar yaşatmaya devam ediyor. Umarım kısa sürede hem yönetim, hem de futbolcular kendilerine çeki düzen verirler…
Ç. Rizespor bundan sonra, var olma mücadelesi vermeye devam edecektir. Önünde çok zor haftalar onu bekliyor. İnşallah iyi olacaktır.
 
Önceki ve Sonraki Yazılar