Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

SEN ÇOK YAŞA MEHMETÇİK..!

 Şu kısaltılmış kelimelere bir bakar mısınız!.. Hangimiz bunların açılımını net olarak telaffuz edebiliriz.
PKK KCK PYD YPC DHKPC TİKKO veya birkaç daha başka isimlerden kurulan tüm sol örgütler onlarca yıl KAHROLSUN ABD; kahrolsun Emperyalizm diye bağırmadılar mı?
Şimdi ise çok net değil mi ki; geçmişte bunları bağırtan kendi kendine sövdüren, ABD’nin taa kendisiymiş meğer.. Bugün gelinen noktada bunun bir tuzak, bir hile ve bir kahpelik olduğu açık ve net ortaya çıkmadı mı?
Hani kendilerini herkesten üstün görmek ve göstermek isteyen "sosyete" bozuntuları vardır ya... Büyük şehirlerde daha çok görme imkanlarınız olur.. Köpeklerini süslerler ve onları havalı havalı gezdirirler... Finolarının başlarında dantelli bir başlık, boyunlarında kırmızı kurdele veya papyon, sırtında pahalı kumaştan gösterişli bir örtü... Ehhh..açılsın artık yürüyüş yolları, kendini bir şey sanan gösteriş budalalarına...
ABD de zannetti ki, PYD'yi son sistem silâhlarla süslerse, bu gürültücü finoyu, herkes aslan sanır, cevcevleri kükreme diye algılanabilir... Finonun aslan olmayacağını, olamayacağını bilmiyor değil ama öyle zannettirebilmenin mümkün olacağını sanıyor... Bunun için hiç bir fedakârlıktan çekinmedi. 5000 tır dolusu son sistem silâhlarla PYD'yi donattı. Bu dudak uçuklatan silâhların karşısına kimse çıkamazdı. Bundan öyle emindi ki, kendi bayraklarını onların paçavralarının yanına astı. Onların sözüm ona "komutanları" ile boy boy pozlar verdi. Dünyanın en büyük gücüne ve onun himayesindeki "aslana" kim karşı durabilirdi? Kovboy ve finosu, İsrail adına dünyanın "şerifi", ona kim karşı durabilir... Fino zannetti ki, bu, hayalinde bile göremeyeceği oyuncaklarla kimse kendisine "hoşt" diyemez... Var mı, ikimize yan bakan?..
Ama ABD ve finosunun bilmediği bir şey var. ABD'nin, devlet ağırlığına ve kültür yüceliğine sahip olmadığı için bilmemekte mazur olduğu bir şey var... Finonun kendine bile itiraftan çekindiği bir şey: Silâhı bilekler değil, yürekler kullanır... İşte Zeytin Dalı Harekâtı bunları ifşa etti.
Evet, finonun fiyakası bozuldu; sahibinin karizması çizildi...
Ama asıl fiyakası bozulan ve karizması çizilenler onlar değil... Onlardan fazla fiyakası bozulan ve karizması çizilenler var: ABD'yi jandarması gibi kullanan İsrail ve ABD'yi bir şey sanıp iktidarda kalmak için onlarla işbirliğini zarurî sanan Arap kralları, emirleri, darbecileri, veliahtları, prensleri... Üstelik de fena hayal kırıklığına uğradılar... İsrail saçını, başını yolsa yeri... Hem köpeğinin, hem köpeğinin Köpeğinin aczini gördü... Arap kralları, emirleri, darbecileri, veliahtları, prensleri de, onun himayesiyle tahtların ve bahtlarını koruyacaklarını sandıklar. ABD'nin karşı konulamaz bir aslan olmadığını ve sıkışınca müttefiklerini satacağını gördü…
Sonuç olarak:
Bu yazıyı yazarken öldürülen terörist sayısı 616 idi. ‘’Zeytin dalı’’ harekatı sonuçlanana kadar öldürülmesi gereken terörist sayının artması temennimizdir.
Şehitlerimize Allah’tan rahmet; başta aileleri ve Türk milletine sabır ve metanet diliyorum.
‘’Silahı Bilekler Değil; Yürekler Kullanır..!’’ Unutma eyy ABD…
 
Önceki ve Sonraki Yazılar