Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

SERDAR’DAN AVCI’YA TAM DESTEK…

 Bundan yaklaşık iki ay önce AK Parti Rize İl Başkanlığına adaylık başvurusunda bulunan İsmail Serdar; Cumartesi günü yapılacak olan olağan 6. Kongrede adaylıktan çekildiğini açıkladı.
İsmail Serdar: ‘’Daha önce AK Parti Rize İl Başkanlığı için aday olduğumu açıklamıştım. Ancak sayın Cumhurbaşkanıma dolaylı şekilde ulaşarak; onun verdiği emir ve talimatlar doğrultusunda hareket ederek adaylıktan çekildim. Çünkü saygı değer Cumhurbaşkanımın talimatları ve siyasi anlayışımla örtüşerek mevcut başkan ve cumartesi günü yapılacak olan 6. Olağan kongrede Muhammet Avcı’ya tam destek vereceğim. Ayrıca sayın Avcı ile uzun bir görüşme gerçekleştirdim. Dolayısıyla sayın İl başkanımın lehine adaylıktan çekildim. Bundan sonra eski bir yönetici olarak Rizem ve partim için çalışacağımı saygıyla kamuoyuna paylaşıyorum.’’ Dedi..
Başkan Muhammet Avcı ise: ‘’İsmail Serdar kardeşimiz partimize bundan önceki dönemlerde ciddi şekilde bu davaya hizmetleri olmuştur. Bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ederim. Ayrıca gösterdiği bu güzel (örnek teşkil edecek) hareketinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Böylesine tecrübeli siyasi dostlarımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz ve kendilerinden inşallah her daim istifade edeceğiz’’ dedi.
 
Önceki ve Sonraki Yazılar