Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

SIKINTILI GÜNLER DEVAM EDİYOR!..

Ç. Rizespor özgüvenini yakalamasını sağlayacak anlarda nedense hep kırılma yaşıyor. Deplasmanda Bursaspor karşısında da maçın sonucunu oynamayı maalesef başaramadılar.

Kweuke’nin kazandırdığı penaltıyı yine kweuke kullandı. Ancak; ayağının takıldığını kendisi ima edercesine penaltı noktasına şöyle bir göz attı ancak; topuda auta atmış oldu. Belki bu olay hem takımımız hem de Kweuke için çok büyük şanssızlık ama, eğer gol olsaydı maç bu dakikadan itibaren tamamen kopardı.

Hikmet Karaman maç sonrası kendince önemli açıklamalarda bulundu. Bir defa oynanan oyundan çok memnundu. Tabii ki bizler de çok memnunduk. Ama sonuç? Bizim için önem önemli olan bu!.. Yoksa çok iyi oynamışız, rakibimizi çok iyi analiz etmiştik, karşılaşmaya değişik bir sistem ile çıkmıştık, zaman zaman oyun üstünlüğünü elimize almıştık, çok pozisyon bulmuş olmamıza rağmen bunları gole çeviremedik harcadık. Gibi sözler bizleri tatmin etmedi. Maalesef!…

Bakın bu takım bugüne kadar kendi sahamızdaki maçları söylemiyorum. Çünkü kazanamıyoruz. Ancak deplasmanda gerçekten hem iyi futbol, hem de canla başla mücadele eden, dirençli ve kazanma azmi gösteren bir Ç. Rizespor var ortada. Ancak ligi iyi bir yerde tamamlamamız için yeterli değil.

Hikmet Karaman Hoca’nın işi oldukça zor. Çünkü ağır-aksak gidişi ortadan kaldırabilecek bir takım bütünlüğü ve oynama düzeni oluşturmak için çaba sarf ettiğini de göz ardı edemeyiz.

Sonuç olarak: Bu sezonda Ç. Rizespor için nasıl geçeceği artık kesinleşti denilebilir. Bunu söylerken; küme düşeriz anlamına gelmesin. Bunu aklımdan geçirmek istemiyorum. Ancak; lig de kalmak ile düşmek arasında ki çizgide gidecektir diyebiliriz.

Nihai olarak: Bu maçı da günahıyla sevabıyla geride bırakmak ve unutmak zorundayız. Hafta sonu Cumartesi günü saat 16’da Rize Yenişehir stadında Eskişehirspor’u konuk edecek Ç. Rizespor, tam kadro seyircisiyle birlikte Şeytanın bacağını kırmaya hazırlanalım.

OrhanYazıcılar

Önceki ve Sonraki Yazılar