Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

ŞİMDİLİK SEVİNÇLİYİZ!..

Ç. Rizespor bugüne kadar oynadığı tüm maçların en iyisini, en kalitesini önceki akşam Akhisar karşısında oynadı. Hani bir atasözü var ‘’Bir çiçekle yaz gelmez’’ Bunun serisi ve devamı olmalıdır. İstikrar olmalıdır.

Yıllarca Ç. Rizespor’u izlerim ve çok yakından da takip ederim. Ç. Rizespor’la alakalı çok sayıda canlı programlar ve yazılar yazdım. Bu seneki gibi kendi sahasında b derece kötü sonuçlar aldığını hatırlamıyorum. Üç deplasman galibiyeti kendi sahası ve deplasmanlardan aldığı dört beraberlik ve ilk yarının bitimine iki hafta kala 13 puan toplayabilmiş.

Akhisar karşısında en az benim kadar tüm Rizeli’ ler bu maçı izlerken hayal kırıklığına uğradı. Çünkü bugüne kadar böylesine mücadele eden ve oyun disiplininden kopmayan bir takım izledik ya da başka bir deyimle Hikmet Karaman izletti. Çünkü Hikmet Hoca bizden sabırlı olmamızı istemişti. Trabzon ve Antep mağlubiyetleri sabrımızı taşırmadı. Bu sonuç gelecek adına son derece umut verici oldu.

Zaman zaman bazı taraftarların bu Hikmet Hoca neden birkaç hafta önce takımın başına getirilmedi? Diye serzenişte bulunanlar oldu. Ben onlara da hak veriyorum. Ama yine de geç kalınmış değil diye düşünüyorum.

Sonuç olarak bu şehir bizim. Bu takım da bizim olduğuna göre birlik ve beraber olmanın ve kenetlenmenin tam zamanı. Bunu niçin söylüyorum! Antep maçı sonrası sahadan ayrılırken herkesin dilinde bu vardı. Bir daha maça gelmem!.. Artık bu tepkimizi tamamen bir kenara bırakıp; değil kendi sahamızda ki maçlara gitmek , gücümüz nispetinde deplasmanlara da gitmeliyiz.

Ç. Rizespor’da şunu unutmamalıdır. Daha çok çalışıp, istikrarı elden bırakmamalıdır. Bilmelidir ki! Henüz hiçbir şey bitmiş değildir .Rahat değiliz. Henüz huzuru yakalayamadık. Ama en azından bu galibiyet sonrası umutluyuz.
Önceki ve Sonraki Yazılar