Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

URFA GAP ARENADA ÇİĞ KÖFTELER PAYLAŞILDI..

Ligin 31. Haftasında Şanlı Urfa Gap Arena stadında Urfaspor ila Ç.Rizespor puanları paylaştı.2-2..

Ç.Rizespor şampiyonluk yolunda bir anlamda hedefine çok ama çok yaklaştı.Oyunun başında kazandığı penaltı dakikasına kadar baskılı olan Ç.Rizespor Sernatın golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen istenilen oyunu ortaya koyamadı.Urfaspor’un arka arkaya attığı 2 golün ardından Ç.Rizespor ne oluyoruz demeden ilk yarı tamamlandı.

İkinci yarıda da üstünlük Urfaspor’da idi.Ç.Rizespor:Ancak son 10 dakikada işin ciddiyetine inanmış olacak ki;tamamen Urfaspor’un sahasına yerleşti.Direklerden dönen,kale içinden çıkartılan toplar vardı.Buda golün geleceğinin sinyalını veriyordu.Nitekim öylede oldu.Şansımız yaver gitti.Alınan bir puan Ç.Rizespor’u hem moral olarak,hem de şampiyonluk adına önemli bir kazanç oldu.

Ç.Rizespor için kalan maçlarda Şampiyonluk yolunda önemli engel görmüyorum.Ben inanıyorum ki bu ligde; 1. olarak Süper lige çıkan takım olacağız.Geçen haftada aynı cümleyi kurmuştumYine aynı düşüncemi yineliyorum.Allahın izniyle bu gerçekleşecektir.

Şimdi Kkalna 3 maça dönelim.Haftaya Ankaragücü geliyor.Matematiksel bu takım düşmemiştir.İlk yarıda bizi en kötü zamanında yenmiştir.Tüm şehir olarak hep birlikte bu maça kilitlenmeliyiz.Ardından Buca deplasmanı.Ve son maçımızda 1461 ile kendi sahamızda oynayacağız.

İnşallah bu iş bitmiştir.Şehir süper lige hazır olsun.Ben inandım;sizlerde inanın…

Önceki ve Sonraki Yazılar