Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Abdullah Hocaya Vallahı İnanamıyorum

Beşiktaş tan kaleci Cenk Fenerbahçe den Mert Milli aday kadroya alıyorsun da Trabzon dan Onuru niye almıyorsun aklım mantığım almıyor .daha niceleri buradan insan yetenekler tespit eder yeni isimler bulur bu Milli takım kimsenin tekelin demi her zaman aynı insanlar seçilecek diye bir kuramlı var.yanı sen git Mert ı  kaleye koy bide Cenk ı  koy başarılı olma şansın yok ki eden kendine eder. Ama bir şey hatırlatmak istiyorum ki bu kafayla erken dönersiniz Abdullah hoca bir Rizeli olarak Abdullah hocayı seviyorum destekliyorum ama Abdullah hoca bu değil yanı olmaz dost acı söyler.
Konu Trabzon Fener Beşiktaş değil doğru aday kadro seçmek tır doğru birdir bu Milli takımı kim seçiyor. Ben bir futbol sever olarak bu yanlışlara üzülüyorum bir insan bu kadar mı kendi ipini keser.
Ben şahsen Abdullah hocayı seven bir insanım küçüklüğümde hep onun gibi futbolcu olmak isterdim futbol oynadığım yıllarda onun futbolculuğundan örnek almak istemişimdir bende aynı mevkide oynuyordum.
Beni tanıyanlar bilir ben Rizespor Rize ve Rizeli sevdalısıyım Abdullah hoca gibi dürüst Rizelilerin başarılı olmasını canı gönülden isterim ancak bu Milli takımı Abdullah hocanın tek başına seçtiğine inanmıyorum.
vallahı günahtır ya Trabzon oynayan Olcan yanı bu çocuk seçilenlerden kotumu ya daha aklıma gelmeyen Anadolu takımlarından bir çok isim.
Ben Abdullah hocadan yeni yetenekler bulup Milli takıma katmasını beklerdim Milli takıma yaptıklarıyla fark yaratmasını isterdim ancak. Seçilen Milli aday kadroları ben doğru bulmuyorum bu benim görüşüm dost acı söyler katılan olur katılmayan olur.
Bazı isimlerin sanki milli takımda mecburu seçilmeleri gerekiyor Milli takım a Anadolu takımlarında oynayan futbolcularında oynaya bileceğini o yetenekte olduklarını düşünüyorum illa İstanbul takımlarını transfer olmaları gerekmiyor. İstanbul takımlarına transfer edildikten sonra o futbolcular format atılmıyor bu düşüncelerle Türk futbolu bir adım ileri gidemez. Abdullah hoca bu değil başka birimi Abdullah Hocaya Vallahı İnanamıyorum.
Önceki ve Sonraki Yazılar