Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Bu Mantaliteyle Ç.Rizespor Geldiği Yere Geri Döner

Buradan soruyorum tamam Mustafa Denizli gönderildi diyelim bu takımı kim yönetecek yönetim anlamında var mı öyle futbolu bilen biri yönetim de yok olsaydı Denizliden önceki beş yıl yönetim bu sıkıntısı hep yaşanmazdı .
Arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın bu yönetim mantalitesiyle Ç.Rizespor geldiği yere döner.
Bu takımın başına kimi getirirseniz getirin Rize deki yönetimle bu iş olmaz tesislerde disiplin asla olmaz. Mustafa Denizli gelmeden disiplin odlumu soruyorum sizlere olmadı.
Mustafa Denizli geldi burada hem yönetici oldu hem teknik direktör yoksa bu takım çıkamazdı.
 
 Madem Mustafa Denizli gidiyor Ç.Rizespor un çıtası düşüyor o zaman kafalarda değişip bu çıtayı yerine getirmek , bu arayı kapatmak gerekır.Bu durumda hedef bellı kume duşmemek .
Eğer başkan Rize de kalacaksa belki olur yok İstanbul’dan maşa kullanarak yönetilecekse  geçmişte olmadığı gibi şimdide olmaz.
Rize deki tesislere disiplini sağlayacak bir baba yiğit olmalı olma dimi olmaz kaç kere denendi odlumu olmadı.
 
Siz gidip amatör takımı Bal ligine çıkardı diye bir insanı futbol şube sorumluğunu getirirseniz buna kargalar bile güler.
Futbolun dilini bilmeyen futbolu yönetemez beyler bir kere Rize de yaşayan Rize de ağırlığı olan sevilen sayılan eski futbolculardan yönetime almanız lazım ki Rize deki esnaf Rizeli bu takıma sahip cıksın benimsesin.
Takımı Rize ye yabancı yaptınız olmaz böyle beyler başınızı ellerinizin arasına alın bir kez daha duşunun.
 
Milletin ağzına bakarak takımı zora sokmayın kendiniz araştırın doğrularla yola girin.
Adamın ne günahı var almışsın yönetime elinden geleni yapıyor ama işin ehli değil.
Ben buradan defalarca yazdım Rize de yaşayan eski futbolcu Rizespor da oynamış emekli zamanı olan bir insan var Rizelinin de sevdiği saygı duyduğu bir kişi futbolun dilini bilen bu insanı alın futbol şube sorumluğuna.
Rize ye yaşayan eski futbolcularda takıma sahip çıkar bunun yanında da Rizeli takımla iç içe yaşar.
 
Siz Rizespor u Rize den koparırsanız ne olur ne oluyor olduğu ortada.
Bu dediğim insan Mustafa Mataracı disiplinli Rize de sevilen ve saygı duyulan bir insan bu insan ikna edilir görev alırsa bu görevi Rizeli almış gibi Rizeli Ç.Rizespor u sahiplenir Rize de ufak bir sıkıntı yaşanmaz Rize deki bütün esnaf ve eski futbolcular taşın altına elini sokar diye düşünüyorum.
Yoksa yönetim işin içine girmeyip kendi araştırıp bu yoğrulan hamura elini değmezse milletin ağzıyla davranırsa geçmişte kaybolan beş yıl şimdide süper lig den Ç.Rizespor geldiği yere geri getirir.
 
Geç kalınıyor sonra eyvah fayda etmez bir an önce hamleler yapılmalı.
Yönetim anlamında bu kafalar değişmeli Mustafa Denizli gibi bir hocayı gönderiyorsanız o zaman futbolu bilen güçlü isimleri yönetime almanız gerekir.
Bu Mantaliteyle Ç.Rizespor Geldiği Yere Geri Döner
 
Ekrem Cengiz Başkanımızla geçmişte yaşadıklarımız bir örnek, ilk başlarda Ekrem Cengiz Başkanımız futbolun içini çok bilmiyordu ancak görevi aldı kendini geliştirdi her şeyi denedi sonunda ne yaptı Başkan olarak hep takımın içinde oldu, yeri geldi tesislere yattı.
Bu ülkede Başkan takımın içinde olmadı mı olmaz disiplin sağlanmaz başarı gelmez.
 
Ya da beş yıldır sınıfta kalan bir yönetimiz var komple görevi bıraksın bu yönetimle olmaz acilen kongre kararı alınmalı .
Bu yönetimin bu şampiyonluğa ne kadar payı olduğu ortada takım şampiyon olmuş Başkanını taraftar türbine çağırmıyorsa  buradan her şey anlatılıyor aslında bence Metin Kakavanın görevi burada bitmiştir.
Önceki ve Sonraki Yazılar