Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Ç.Rizespor takımını yemeyin lütfen

Ç.Rizespor beceriksiz yönetim den dolayı yıllardır transfer kâbusları yaşıyor.
Gecen yıl Mustafa hocanın şartıyla yapılan bir kaç transfer. Bu yıl Rıza hocanın çabalarıyla yapılan transferler oda tam değil.
Bu yeteneksiz yönetim yüzün den bu kent taraftarı yıllardır her sene üzüntü yaşıyor.
Baktığımızda Karabukspor maçından futbol olarak ne yazacaksınız ki bu takımdan.
Bakıyorum da Rize deki basın hocayı eleştiriyor, Ç.Rizespor’da düşüş var diyor baktığımızda Ç.Rizespor takımında hücum gücü iyi olmadığı için Ç.Rizespor ilerde basamadığından rakibin baskısı altına kalıyor buda Ç.Rizespor un düşüşte olduğunu gösteriyor.
Bu takım da sahaya çıktığınızda oyun oynanıyor diyelim ki bir kaç oyuncunda fürum düşüklüğü var oyuna hamle yapacaksın kulübende kim var.
Futbolun olmazsa olmazları kulübende yedeğin olmalı ki rakibe hamle gücün oyunu değiştirecek rakibe karşı küvet sağlamanız olsun .
Şimdi bu takım da oyunu on de tutan Sercan Cernat Kuwuke var bunlar olmayınca oyunu ilerde tutacak başka bir alternatifiniz var mı yok.
Buradan bakarsanız Rize deki bazı basın futbolu konuşuyor ama ne konuşuyor amaçlar ne, yâda ağzı olan konuşuyor anlamıyorum.
Futboldan çakan bir insan bu kadroyla bu takım buralara gelmişse bunu alkışlamak gerekir, yok efendim Rıza hoca öyle demiş Rıza hoca böyle demiş olmaz.
Rıza hoca sezon başından beri bunları söylemeseydi transfer yapılacak mıydı sizce bence yapılamazdı e şimdide ara transferde transfer yapılması için Rıza hoca konuşuyor dobra donrada kim bu konuşmadan fayda sağlayacak Ç.Rizespor yanı amaç Rıza hocayı yemek mı yazık arkadaş ya.
Bu yönetimin yaptığı hataları savunacaksınız da bu durumdan kim fayda sağlayacak.
Bana futboldan anlatın yol gösterin eksikleri anlatın bu millette tatmin olsun.
 Birilerine hatır olsun onlara yaranayım diye Ç.Rizespor takımını yemeyin lütfen.
Ayıptır günahtır arkadaşlar ya bu kadro bu ligde yeterlimi arkadaşlar takım cıkmış süper lige bizim Rize de bazı basın hala alt liglerde oynuyor bu böyle olmaz.
Sezon başından bu yana yapılan bu eksik transferleri her kes görüyor Rıza hoca bağıra bağıra yaptırdığı zar zor bir on bir geriye kalanı da gecen yıldan kalanlarla verim alınamıyor futbolcuların durumları belli.
Baktığınız da bu takımda en son oynayacak Cumalı den bu takım medar arıyorsa yazıklar olsun .
Yanı bu maçta Rıza hocayı eleştirmeden geçemeyeceğim eğer Rıza hoca Cumalıyı kadroya koyup Karabukten puan almayı düşünüyorduysa da ben tanıdığım Rıza hoca bu değil.
İnsan paftan futbolcu alır oynatırda Cumalıyı süper lig takımında oynatmaz eğer oynatıyorsa yazıktır günahtır.
Gelinen noktada Rıza hoca olmasaydı Ç.Rizespor bu ligin dibindeydi ancak bu eksiklikler yüzünden de bu takım ligin sonunu bulmaz inşallah.
Altı yıldır bu takımın başına olan bir yönetim halen bu takımı, bu mantaliteyle yönetiyorsa buna yorum da gerekmiyor yanı her şey ortada.
Her gelen hoca sana transfer yapmayı öğretecekse boyla bir yönetim anlayışı olmaz yanı insan gider en azından yetenekli futbolcu taraması yaptırır Gençler birliği örneği Antep örneği başucumuzda duruyor Cumalı Sezerleri genç yetenek diye bu kadroya tutuyorsanız olmaz olmuyor.
Bir yönetim takımındaki futbolcu kalitesini yeterlimi yetersiz mi kendi göremiyorsa, Başarsızlığın onunu alamaz.
Önceki ve Sonraki Yazılar