Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Ç.Rizespor’da bütün yetkiler şirin babada..

 Öncelikle ülkemize yapılan bu hain saldırıyı şiddetle kınıyorum. Ülkemizin başı sağ olsun şehitlerimize Allahtan rahmet yaralılara açıl şifalar diliyorum. Bu vatana çok bedeller ödenmiş halende ödeniyor bu vatanı kanımızın son damlasına kadar böldürmeyeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Ç.Rizespor Kasımpaşa karşısında da Hikmet hocanın elinden çıkamadı.
Baktığımızda sahaya sürdüğü kadro ve oyuncu değişiklerinde takımını felakete sürüklediğini gördük.
Sahaya sürdüğü on birde son maçalarda sahada adeta gezen Oğulcan, Tuszynski, oynatıp. Son maçlarda önemli bir aşama kaydetmiş Robın oynatılmamiş, bunun yanında kupada ve Bursa maçında oyunun son dakikalarında oyuna alınan ve başarılı olan Recep de oynatılmadı, bir başka nokta herkese şans verildiği bu takımda gecen sene bu takımı goller kazandıran ve bu ligde önemli tecrübesi olan Mehmet e şans verilmedi. 
Baktığımızda Kasımpaşa’ya karşı ilk yarı etkili olamayan Ç.Rizespor takımında ikinci yarıda Hikmet hocanın oyuncu değişikleri de oyuna aldığı iki oyuncu tamam ancak oyundan çıkardığı oyunculara şok olmamak elde değil. 
Oyuna aldığı Recep ve Özgür ve oyundan çıkardığı İsmail ve  Saadane.bu değişiklerden sonra herkes Ç.Rizespor risk aldı tek on liberoya dondu derken,Hikmet hocanın yaptıklarına bakın.  
 
Takımın  mağlup sol beki oyundan alıyorsun ve on liberonu oyundan alıyorsun. hücum oyuncusunu on liberoya yakın yanı defansif oynatıyorsun sol beke de oyuncu alıyorsun. ya arkadaşlar bu nasıl bir beyindir bu nasıl futbol adamlığıdır Ç.Rizespor gol bölgelerinde başarılı olamıyor sen olmadık yerlere değişiklik yapıyorsun.
Oysa Ç.Rizespor ‘a goller lazım derken yapılan oyuncu değişiklerinde oyuna aldığı Recep ve Özgür ve oyundan çıkardığı İsmail ve  Saadane. Bu değişiklerden sonra herkes Ç.Rizespor risk aldı tek on liberoya dondu derken.
 Recep’i öne atman gerekirken Recep’i on liberoya oynatıyorsun. Bir başka nokta Özgür’ü kenara gördüğümüzde Özgür’ü ortanın soluna alıp Oğulcan oyundan alman beklenirken yapılan değişikliğe bakar mısınız, oysa Özgür ortanın soluna alınsaydı, Özgür daha diri bir oyuncu olarak oyunu hareketlindireçekti takım daha önde etkili olacaktı. . 
 Takım  seksen dakika etkisiz yazıklar olsun be, seksen ikinci dakikada oyuna Ahmet’ı alıyorsun yanı insan bu kadar futbol fakiri olamaz ya .
Ben bu yapılanlardan şunu anlarım bu takımı bu duruma sokup birilerinin canı yansın isteniyor Rize den intikam alınıyor bunun başka bir izahı olamaz arkadaşlar benim aklım beynim durdu.
Bir hoca takımını bu kadar zor duruma bırakabilir mi, birde bu durumda ıstıfa etmiyorsun ve yönetim tarafından da gönderilmiyorsun neden anlatıyım arkadaşlar.
Kamuoyunda dilden dile dolaşıyor şuanda Ç.Rizespor un her şeyi Hikmet Karaman’ın elinde Ç.Rizespor un Rize’deki yöneticileri dahi Hikmet karamanın emrinde Hikmet hoca ne diyorsa Ç.Rizespor da o oluyor .tesislerde işten adam çıkarmalar, işe adam alınmalar olsun her şey Hikmet Karamanın elinde .Ç.Rizespor da astığı astık kestiği kestik.yanı demem o ki Hikmet Karaman’ı kimse Ç.Rizespor dan gönderemez çünkü bütün yetki elinde yanı Ç.Rizespor un bütün yöneticiliği Hikmet Karaman’ın direktiflerinden geçiyor ,kendi bu takımdan gitmek istemiyorsa kimse gönderemez.dışarıda şirin baba görünen Hikmet tesislerde yönetimde dediği dedik astığı astık ha .bütün yetkiler Ç.Rizespor un şirin babasında .
E bu takımın taraftarı da olmayınca gel keyfim gel çiftlik beyler çiftlik,Ç.Rizespor  Hikmet’in çiftliğine  donmuş beyler ne  olacak Ç.Rizespor duştu da ne olmuş yanı boş versene .yanı demem o ki .
Ç.Rizespor un şirin babası işini çok iyi yapıyor ya 14 maç 10 puan, işinde çok başarılı ya birde donmuş takıma yöneticilik yapıyor.
Yanı bırakmış futbolu da gitmiş Ç.Rizespor a ithal yöneticilik yapıyor yanında olan yöneticiler onun direktifi olmadan hareket dahi edemiyor beyler hey gıdı hey..
Bu takım bu durumlara niye duşmuş bu yetkileri kim vermiş, ne derler balık baştan kokar Başkanın mantalitesi bu Ç.Rizespor duşmuşsa ne olacak adamın işi başından aşmış adam bulmuş takımı yönetecek yönetici oh gelmiyor gitmiyor Hikmet işleri yürütüyor ne olacak. 
İşte takımın taraftarı olmayınca bu yapılanlar az bile takımına sahip çıkmayan Rizeli bunları hak ediyor işte bu takım kimin Rize’nin bu köprünün altından çok sular akar ancak bu köprü kalkıp da gidecek değil.
Ee işte dünyada ses getirmiş Rizeli Ç.Rizespor’u yönetecek adam bulamıyor da teknik direktörü Ç.Rizespor un olmuş padişahı beyler. Yazık hem de çok yazık beyler Rizeli uyama takımına sahip cık…
Bu takım bana gole gecen seneden daha iyi bu takıma teknik direktör sorunu var bunun lamı cimi yok Ç.Rizespor dan teknik direktör gitmeden bu iş düzelmez.
Millete şirin baba görünen Hikmet hoca Ç.Rizespor takımını kıyım kıyım doğruyor başkan ve yönetimde seyrediyor yazıklar olsun…
Geldiğimiz noktada hikmet hocayı kimse gönderemez çünkü Ç.Rizespor’da bütün yetkiler şirin babada..
 
Önceki ve Sonraki Yazılar