Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Hikmet hoca şu egolarından bir kurtar

Ç.Rizespor Gençlerbirliğine karşı maça iyi mücadele ederek başladı.
Hikmet hocanın çıkardığı on bir bana göre bir kişi hariç on numaraydı.
Baktığımızda Ç.Rizespor takımı önde ve dikine oynayan futbolculardan kuruluydu.
Hikmet hoca oyuna dört forvet özelliği olan Kuveuke, Deniz Şovalye ve Ahmet İlhanla başladı, doğrusu bu tercihine hayran kaldım.
Ancak hikmet hocanın Korayı orta sahanın ortasına oynatmasına bir o kadarda hayretler içinde kaldım bu yanılışı Hikmet hocanın yaptığına maç bitti hala inanamıyorum.
Baktığımızda Koray orta sahada çırpındı durdu takım on kişi oynadı.
 bu kadar hücum gücü yüksek oyuncularla oyuna başlıyorsun ancak arkalarında orta sahaya oynattığın futbolcuya bakar mısınız ,bu tercihe vallahide billahi de daldaki kargalar bile güldü.. 
Maçın ilerleyen dakikalarında dedik ki Korayı oyundan alır Hikmet hoca, ıkıncı yarıya bir başka hatayla başladı oyundan Şovalye’yı alıp yerine Sercan’ı oyuna alması insana sac baş yoldurur bir değişiklikti.
Yedeğinde Mehmet gibi bir futbolcu silahın varken oyuna Sercan’ı oyuna alması anlaşılır gibi değildi.
Oyun surecinde takımın enerjisini bitirdikten sonra oyundan Koray’ı oyundan aldı.
Hikmet hoca yaptığı hatalarla oyunu Gençlerbirliği takımına teslim ettikten sonra, nihayet sıklılendı ve aklı başına geldi sarım ki yaptığı doğru değişiklikle  Mehmet oyuna alıp Ç.Rizespor u ayağa kaldırdı .goller gelmeye başladı .
Penaltı geldi penaltıyı Kuveuke atmak istedi Hikmet hoca buna şiddetle karşı geldi.Kuveuke kimseyi dinlemeyip penaltıyı attı ve sonrasında da üçüncü golü attı ve maçı aldı Ç.Rizespor takımı.
Şimdi bütün bunlardan sonra bu kadar emekler veriyorsun Hikmet hoca şu egolarından dolayı hem kendine hem de çalıştırdığın takımlara zarar veriyorsun.
Egoların yüzünden ben bu ülkede bir orta saha buldum diye düşünüp Korayı orta saha oynatmak ve Kuveuke yı penaltı attırmamak niye bumudur Hikmet hoca. turk futbolunu bu kadar emeğin var.
 Bu ülkede değerli hocalardan birisin, şu egolarından bir kutlarda seni bir Hikmet Karaman görelimde başarıların ardı ardına gelsin da, yazık günah değil mi.bir teknik adam penaltıyı atmak isteyen futbolcusun bu kadar israf eder mı .
Bu takımı o kadar güzel hazırlıyorsun motive ediyorsun taktikler veriyorsun geceni gündüze katıyorsun emek veriyorsun ,lütfen Hikmet hocam lütfen…..
Yeni transferlerden bahsetmek istemiyorum ilk maç bana göre kumaşları iyi oynadıkça dehada iyi olacaklar. 
 
Önceki ve Sonraki Yazılar