Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Recep gibi çok saklı yıldızlar var Ç.Rizespor’da

 Daha önceki yazımda da bahsetmiştim Ç.Rizespor yönetimi doğru bir proje çizmiş ancak, geç kalınmış eksik noktalar var demiştik.
 
Son transferce alınan iki oyuncuya baktığımızda usta ayaklar olduklarını gözlemledik. Daha ilk maçlarında, Petrucci hiç sırıtmadı orta sahada etkili bir oyuncu, ayağa iyi pas yapıyor oyunu yönlendiriyor ve rakibin önünde orta sahada iyi perdeleme yapıyor, tam bir sekiz numara futbolcu. Jantscher de kaliteli usta bir oyuncu fakat ilk maçta sanki biraz hazır değil gibime geldi yoksa biraz ağır bir oyuncumu sorusu aklıma geldi son dakikalara doğru daha seri ve çabuk bir hale geldi, ancak usta ayak olduğu ortada, bu futbolcular oynadıkça daha iyi olacaklar.
 
Baktığımızda Ç.Rizespor takımı genç dinamik doksan dakika mücadele eden bir takım görüntüsü verdi. Akhısarspor a karşı iyi mücadele etti, doksan dakika oyundan düşmedi.
 
Ç.Rizespor iyi mi top oynadı derseniz hayır, ancak çok iyi mücadele eden genç umut vadeden bir takım ortaya çıktığını gördük.
 
Bu takım oynadıkça daha iyi olacak zaman geçtikçe bu takım harika bir görüntü verecek kanısındayım, Ancak bu takıma sabır ve destek vermek gerekir.
 
Baktığımızda bu takıma bir on numara birde santraforsuzluk şuanda sırıtıyor. Ç.Rizespor un atanı yok bu sıkıntı inşallah Kweuke ile giderilecek.
 
On numara bölgesinde Recep’e ısrar edilirse, un numara eksikliği giderileceğini düşünüyorum Recep yetenekli bir oyuncu daha çok çalışıp, daha çok şans bulursa, Ç.Rizespor on numarasını bulmuş olabilir. Recep gibi çok saklı yıldızlar var Ç.Rizespor’da, bunu zaman ve sabır gösterecek.
 
Hikmet hocada eğer macera arayıp kendine oynamayıp ta takımına oynar ona göre bir yol çizerse her şey daha iyi olacak.bu maçta hikmet hocanın Recep’i oyundan alması takımı zor duruma bıraktı diğer oyuncu değişikleri çok kotu değildi ,ilk oyuncu değişikliği hatalıydı.
 
Hikmet hoca Recep’i oyundan alınca rakibin on libero oynayan oyuncusunun onu acildi ve Akhisar’a daha çok alan bıraktı Ç.Rizespor takımı.
 
Bunun yanında Ç.Rizespor’un ilerde oynayan oyuncusuyla orta sahanın mesafesi açıldı,sonra Robın’ı oraya sürerek hatasını düzeltme ye çalıştı Hikmet hoca ancak çok etkili olamadı,en azından Robın’le rakip on liberosunun onu dolmuş oldu ve Akhisar tekrar geri itildi..
 
Gecen seneden bir kaç oyuncusuyla bu sezona giren, yeni Ç.Rizespor takımı ileriki maçlarda bu genç kadroyla daha dinamik saha içinde çok çalışan tempolu bir takım haline gelip bu ligde çok canlar yakabilir, zaman geçtikçe dinamik tempolu bir oyun ortaya çıkacağına inanıyorum.
 
Galatasaray’a bir sürpriz yaparsa Ç.Rizespor kimse şaşırmasın.
Önceki ve Sonraki Yazılar