Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Başkanı değişti yeni transferler yapıldı hala takım iyi değilse neyi bekliyoruz

 Gecen sendeki tablo aynen devam ediyor. Kimse kimseyi kandırmasın bu hocayla bu iş yürümez iki ,iki daha dört eder beş etmesi mümkün değil.
 
Balıkesir’e karşı sahaya çıkarılan on bir ve takım mağlup durumda iken seksen ikinci dakikada oyuna hamle yapmak bu takımı uçuruma yuvarlamaktır.
 
İnanılır gibi değil arkadaşlar Ç.Rizespor sezon başından aldığı maçlarda kotu oynayıp da kazandığını her hafta yazdık, bunu kamuoyuna seslendiriyordu. Ancak geldik altıncı maçta Ç.Rizespor takımı bir arpa buyu gelişmemiş ilerlememiş aynı gecen seneki hoca hataları devam ediyor.
 
Biz bu maçta farklı bir kadro bekliyorduk stoperde Milosevic, Ümit’in oynamasını, artı Petrucci’ı türbine çıkartıp Edomwonyi dee kadroya alınmasını bekliyorduk, orta sahayı Seadane, Robın ve Recep’in oynamasını bekliyorduk, biz bu maçta solda Halil İbrahim’i bekliyorduk sağda Süleyman’ın oymamsını bekliyorduk, forvette de Ozan’ı oynamasını bekliyorduk.
 
İşte Hikmet hoca her maç takımda sıkıntı yaratıyor, Hikmet hocanın takıntıları bakın takımı ne hale getirdi bir kaç maç sonra Ç.Rizespor orta sıralara iner bekleyelim görelim, hatta bu takım küme hattına doğruda inebilir çünkü bu hocayla yolun sonu görünüyor.
 
Hikmet hoca bu takımı süper ligdeki oynattığı gibi korkak oynatıyor. Sahaya hücum gücü az futbolcularıyla çıkıyor oyunu geride kuruyor takım önde basamıyor .Ç.Rizespor takımı oyunun büyük bölümünü geriye yana oynuyor .futbolcular kolay oynamaya alışmış kendilerine güvenleri kalmamış,takım tempolu oynayamıyor,takım ayağa oynayamıyor devamlı uzun toplar kullanıyor.
 
Balıkesir karşısında ilk yarı kotu bir Ç.Rizespor takımı seyrettik dedik ki ikinci yarıya hoca mutlaka iki oyuncu alır maçı çevirir .
 
Balıkesir maçında maalesef arkadaşlar inanılmaz akıl tutulması yaşandı, takım iyi değil oyuncu değişilmiyor. Rakip Balıkesir iki oyuncu oyuna alıyor golü buluyor, Hikmet hoca kenarda nasıl şov yaparım da kamera beni alır onun peşinde.
 
Ç.Rizespor takımında oyuncu değişiklerine bakar mısınız arkadaşlar seksen ikinci dakikada oyuna  iki oyuncu alıyor oyuna, yazıklar olsun be sinirimden ağlayansım geliyor ya bu kadar olmaz Hikmet hoca.
 
Bu yaptığın oyuncu değişiklerini en azından maçın bitimine otuz dakika önce yapsaydın ne kaybederdin kesinlikle bu maçı cevirdin, bumudur sizin futbol bilginiz bumu Hikmet hoca Allah aşkına.
 
arkadaşlar zorlamaya gerek yok bu takıma uygun yeni bir hoca arayışları en kısa zamanda  başlamalı Hikmet hocaya teşekkür edip yolların ayrılması bana göre Ç.Rizespor için hayırlı olur ,zaman geçtikçe Ç.Rizespor takımı kan kaybeder başkada bir şey olmaz.
 
Bu takım bu ligin güçlü takımlarından bir tanesi bu takıma oynatılan futbola bakar mısınız Ç.Rizespor takımı iki pas yapamıyor bu takımdan ne beklersiniz.
 
Süper lig den bu yana her maç oynatılan Oğulcan dan hangi maç ne gördünüz bu oyuncuya ısrar ediyorsunuz,yapılan bunca transferden rağmen hala bu takımda Oğulcan on birde oynuyorsa  ,Konyaspor’dan alınan Mehmet, bu takımda on biri hak ediyor mu bu oynadığı oyunla ,haftalardır iyi olmayan Petrucci,on biri hak ediyor mu .
 
Kweuke sakat elinde Kweuke tarzında kaç tane pilot santraforun var bir tane, oda kim Ozan niye oynatılmadın madem yetersiz neden bu takımda tutuldu yazıktır günahtır ya ozana şans doğdu oynasın arkadaş ya .
 
Bu millet bu takım senin futbol bilgisizliğine sabretmeye mecbur değil ki yeterde ya.
 
Uç yıldır bu takım bir arpa boyu gelişmez mi arkadaş bu takım bu ligde iki pas yapıp dikine ayağa oynayamaz mı ya bunlar çok zor şeyler mi.
 
Bu takım niye ayağa oynayamıyor bu takım niye bu kadar kotu bunun sorumlusu kim. Bu takımın Başkanı değişti yeni transferler yapıldı hala takım iyi değilse neyi bekliyoruz…
Önceki ve Sonraki Yazılar