Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Bu Mantaliteyle Ç.Rizespor u Küme Düşürür.

Kayseri maçında Ç.Rizespor’u dar dağın gördüm.
Orta saha defans ileri uç kopmuş bitik bir durumdaydı, takımın maça motive olamamış bir görüntüsü vardı. Kayserispor da Jaja tek başına Ç.Rizespor’u bitirmişti resmen. 
Ç.Rizespor’a sezona iyi başlangıç yapmanın nimetleriyle yetiniyor.
Geldiğimiz noktada süper lige erken hazır olan iki takımdan biri Rizespor’du ikinci takımda bana göre Beşiktaş’tı bunu düşe kalka Beşiktaş kadro yeterliliğiyle getiriyor.
Ç.Rizespor rakiplere göre kadro yetersizliğinden başarılı olmanın devamlılığını getiremiyor.
Baktığımızda bu kadrodan süper lige oynayacak beş veya altı futbolcu olur bana göre.
Bu kadro süper lige yetersiz iki iki daha kaç eder dört beş eder mi etmez.
Baktığımızda Kayseri karşısında kalite eksikliği bu takımı sahada ne durumu düşürdü bunu herkes gördü.
Bir Cernat yok diye hücum gücün eridi bitti, gecen sene 1. ligde yeterli olmayan kadroya giremeyen futbolcularla süper ligde ne beklersiniz Allah aşkına bu kadar mı vurdumduymaz bir yönetim anlayışı olur.
Bir Jaja bir Nobre yı herkes gördü neler yaptı iki topla Jaja ve Nobre golü buldu bunun yanında Jajanın duran topa vuruşu kelciden sekti bizim çok kaliteli dediğimiz sol bekimiz ve solda oynayan stoperimiz nerdeydi rakip sağbeke resim çekiyorlardı.
Bu futbolcularla bu lig gitmez beyler, herkes gördü kalite farkı çok belli oluyor. Rizeli dua etsin ki Rıza hoca bu takımın başında yoksa bu takım dipteydi kimse kimseyi kandırmasın.
Kayseri maçında Rıza hocada belli ki kopmuş carsızlık için de oyuncu değişiklikleri bana göre yanlıştı.
Bu yetersiz kadro sakat futbolcular Rıza hocayı yormuş görünüyor.
Diyeceksiniz ki ara transferde futbolcu alınacak ben şahsen inanmıyorum, lig başlamadan transfer yapamayan yönetim, ara transfere transfer mi yapacak inşallah, ancak ben transfer yapa bileceklerini tahmin etmiyorum.
Bu yönetimin bu mantaliteyle Ç.Rizespor u küme düşürür.
 Bir yönetim lige başlarken elindeki kadro bu ligi kaldırır mı kaldıramaz mı eğer bunu göremiyorsa bu yönetimin sonu hüsrandır.
Her sene aynı transfer yanlışları beş altı yıldır bu yönetim bu işi öğrenemediyse çok da yapacak bir şey yok, yapılacak tek şey küme düşmek.
Bana kim ne anlatırsa anlatsın Kayseri maçı bu yetersiz kadronun net bir şekilde fotoğrafını çıkardı.
İlk yarı bu takım 20 puan yapsın bana göre Rıza hoca hiç yoktan hükümet kurdu kadar başarılıdır.
Ç.Rizespor un bu kadroyla aldığı 15 puan, inanılmaz başarıdır, hele hele bundan sonra kendi sahanız da oynayacağınız maçlarda dahi, beraberliğe oynamanız lazım, yenemiyorsan yenilme çünkü gücün belli ilk yarı puanı 20 nın üzerine yaparsak Ç.Rizespor  on numara olur.
Önceki ve Sonraki Yazılar