Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Çaykur Rizespor Gençlerbirliği

Çaykur Rizespor  Gençlerbirliği maçında Rizespor iyi futbol oynayamadı ancak.

Ç.Rizespor takım oldu görüntüsü beni bir Ç.Rizespor’lu olarak memnun etti.

Baktığımızda takım halinde sahanın her yerini kapatıp rakibe nefes aldırmadı. Topu elinden geldiğince yere indirip ayağa oymayı denedi buna zaman zaman başarılı oldu.

Oyun içinde blokları iyi kapadı iyi kademe yaptı.

Ancak orta saha istenilen gibi olmadığı göründü defansta sıkıtılar var sağ bek Koray tedirgindi Ali Adnan sanki hazır değildi.

Ancak yeni alınan futbolcuların kumaşları iyi, zamanla Ç.Rizespor takımını estirecek gibime geliyor.

Rıza hoca dersine  iyi çalışmış sahaya sunduğu takım çok diri ne yaptığını bilen haddini bilerek oynayan bir takım olgusu oluşmuş

Özetlersek Ç.Rizespor takımı şuan itibarıyla çök iyi değil yanı Gençlerbirliği takımı da iyi değildi. Ancak takımda eksikler olmasına rağmen bir takım halinde sahayı parselleyerek oynamaya çalıştı. Zamanla eksiklerde giderilirse Ç.Rizespor takımı daha iyi daha cesur daha koşan bir takım olacağı görünüyor.

Maç da taraftar olağan utsuydu türbinler nerdeyse doldu, ancak taraftar maça girmeden önce inanılmaz eziyet çekti yeni yapılan gişeler turnikeler darma dağındı. Bunun yanında maratonda kombine sahipleri yerlerine oturamadı neler oldu ne oldu anlayamadık diye serzenişte bulunuldu. Kombine sahipleri ayakta maç seyretti bu nasıl ıştır nedir türbinlere bedava taraftar mı alandı yada kombine yerleri tekrar mı satıldı diye kombine sahipleri isyan etti Bu kadar programsız iş olurmu. Bu yönetim ne iş yapar buradan bakarsak yine bu yönetimin sonu hursan gibi görünüyor

Önceki ve Sonraki Yazılar