Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Ç.Rizespor Galatasaray’a karşı hem diri idi hem de iriydi

 Ç.Rizespor Galatasaray karşısında çok iyi mücadele etti hem de sahada çok güçlü bir kondısyon görüntüsü verdi.

Baktığımızda Ç.Rizespor takımı sahanın her yerine alan savunması yaptı önde kalabalık baskı yaptı Galatasaray’a adım attırmadı.
 
Baktığımızda Ç.Rizespor kendi yarı alanında zaman zaman kapandı ancak ceza sahasına yığılmadı,kendi yarı sahasını tamamen kapattı.
Ç.Rizespor adeta Galatasaray’ı sahadan sildi diyebiliriz,  Ç.Rizespor rakibine gol pozisyonu dahi vermedi.
 
Baktığımızda salgın sonrası Ç.Rizespor takımı çok iyi hazırlanmış teknik direktör Ünal Karaman dersine iyi çalışmış görünüyor.
 
Geldiğimiz noktaya baktığımızda Ç.Rizespor takımı sahada hem diri idi hem de iriydi yanı güçlü fiziği ve kondisyonuyla izleyenleri mest etti.
 
Geldiğimiz noktaya baktığımızda Ç.Rizespor takımının kondisyonu mücadelesi alan savunması Galatasaray takımını adeta sahada ayakta duramaz hale soktu.
 
Ç.Rizespor takımı korona öncesinden korana sonrasında bambaşka bir takım ortaya cıktı, takımın oyun anlayışı değişti oyuncular tempolu oynuyor oyuncularda görünen bir güç kondisyon var.
Geldiğimiz noktaya baktığımızda ligde en kotu durumda olan Ç.Rizespor takımı kamuoyunda söyleniyordu gelinen nokta bu ligde yenemeyeceği takım yok söylemleri ortaya cıktı.
 
Baktığımızda Ç.Rizespor takımına güven geldi, önemli oyuncuların sakat ve cezalı olmasına rağmen takım mükemmeldi kenar yönetimi iyi idi kırk bir kere maşallah dedirtti.
Baktığımızda Ç.Rizespor takımında kenar yönetimde bir takımı sahip olma bir güven bir takıma saygı bir kıpırdama var, oyuncu değişikleri doğru idi.
 
Ç.Rizespor takımı oyuncularını ayrı ayrı saymak istemiyorum çünkü hepsi iyi oynadı ellerinden gelen her şeyi ortaya koydular.
 
Geldiğimiz noktaya baktığımızda bu galibiyeti de çok da abartmamak lazım takım iyi idi güzel bir galibiyet aldılar sırandan bir maç iyi bir galibiyet bu galibiyet serileri devam etmeli hiç boş bırakmadan bu oyuna devam edilmelidir.
 
İsmail Kartal döneminde de hep yazmıştık bir şey vardı bu takım geri yaslanmadan oynamalı bu takım önde basarsa bu ligde yenemeyeceği takım yok.
 
nitekim bu müsabakada önde bastı orta saha ve defansın yükünü azalttı takım rakibin ayağında topun peşine koşmadı rakibi koşturdu ve yorulmadı iyi netice almış oldu,ve oyuncuların kalıtesı ortaya cıktı . 
 
Müsabakada sakatlanan Galatasaraylı oyunculara geçmiş olsun diyoruz inşallah kısa zamanda eski sağlıklarına kavuşurlar.
 
Önceki ve Sonraki Yazılar