Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Ç.Rizespor takımı hala bir takım olamamış

Ç.Rizespor takımı iyi futbol oynamadan uç puan aldı gel ki iyi futbol oynamak da puan almıyor önemli olan neticeye varmak.
Baktığınızda Ç.Rizespor takımı hücumda iyi ancak rakibe basmakta eksik kalıyor. Örneğin Konyaspor takımı sayada pas yapıyor iken Ç.Rizespor takımı futbolcuları rakibe basmıyor rakip çok rahat bir şekilde pas yaparak Ç.Rizespor defansına kadar rahat bir şekilde pas yaparak gelebiliyor.
Oysa gelişen futbolda takımınızdaki ta forvet futbolcularınız da defansif özeliği olmalı yanı takımınızdaki bütün futbolcularınızın oyunu iki yönlü oynamaları gerekir.
Geldiğimiz noktada Ç.Rizespor takımı iki yönlü oyuncu eksikliğini çekiyor bir birde Ç.Rizespor takımı oyunu geriden kurması gerekirken oyunu geriden iyi kuramıyor topu oyuna iyi sokamıyor.
Ç.Rizespor takımı hala bir takım olamamış bireysel yeteneklerle goller bulup puanlar alıyor takım oyununda yoksun bir durumda bu iyi bir gidişat değil.
Baktığımızda Ç.Rizespor takımı on libero da hala bir cüzüm üretememiş ancak Hassamla kısmen birazda ha iyi Samatla on libero olmuyordu Husamla ikisi on libero durumunu biraz daha çözmüş gibi.
Konyaspor maçında Ç.Rizespor takımı rakip sahada iki pas yapmakta zorlandı. Ç.Rizespor takımı alan daraltmak da zorlanıyor sahanın her yerin de alan daraltamıyor pres yapamıyor.
Özetlersek Ç.Rizespor takımı sahada çalışıyor ancak rakibe karşı bire birde mücadele etmiyor buda takımı zora sokuyor kalesinde gol yemeyi kalaylaştırıyor
İnşallah bu aksaklıkları Mustafa hoca kısa zamanda giderir malzemede belli bu malzemeyi Denizli hocanın bir şekilde hazırlayıp eksiklere cağ reler kulüp takım olacaktır inşallah yoksa durum iyi olmayabilir.
Geldiğimiz noktada Denizli hocanın bu kadroyu mantıklı bir şekilde oyun içinde oyunlar yaratarak tecrübesini ve birikimiyle galibiyetler alıp süper lige Ç.Rizespor takımı çıkacaktır.
Önceki ve Sonraki Yazılar