Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Ç.Rizespor teknik direktörü hata yapıp Ç.Rizespor puan kaybetmemeli

 Ç.Rizespor Denizlispor müsabakası ,ligin futbol adına en zevksiz müsabakalarından biri idi, adeta seyircileri uyuma maduna sokacak bir maç oldu.
 
Ç.Rizespor teknik direktörü Denizlispor karşında gecen haftanın kazanan kadrosuyla çıkması beklenirken. Üzülmez orta saha da önemli iki oyunculardan yoksun cıktı.
 
Baktığımızda orta sahada mevkisi olmayan Koray’la başlaması, bunun yanında Galip’i oynatması Ç.Rizespor takımını zora soktu.
 
Oysa Abdullah gibi bir orta saha oyuncun yedekte dururken sen Koray’ı oynatıyorsan buna şapkadan tavşan çıkarmak denir, buna asistanlık denir bunun başka tarifi yok.
 
Kimse kusura bakmasın, biz birilerine güzel görünmek için kimseye yalamalık yapamayız. Bizim tek menfaatimiz Ç.Rizespor takımının menfaatidir, biz burada ne görüyorsak onu yazıyoruz.
 
Evet, Üzülmez bu takımı adeta ayağa kaldırdı bu takıma güven tazeledı, ancak yapılan hataları doğrular gizleyemez ..
 
Eskişehir takımı Denizli’den daha iyi takım Eskişehir İle oynayan kadro bozulmasıydı ,Denizli’den net bir galibiyete donulurdu.
 
Ne yapmaya çalışılıyor kazanan takım neden bozuluyor, Robın ile Abdullah orta sahada çok iyi uyum sağladı, takım takır, takır oynamaya başladı neden bu kadro bozuldu amaç ne.
 
Baktığımızda Koray oynatılması sonucu Ç.Rizespor takımı bir kişi eksik oynadı bumudur,bunun yanında orta sahada top tutan Ç.Rizespor takımının ayağında top durması için elinde Recep ve Linln var ikisi de yok.
 
Robın le Abdullah, oynadığında takım sayısız gol pozisyonuna giriyordu bu maçta ne oldu bir tane pozisyon yok, orta saha çalışmıyor orta sahada Koray oynatılır mı bu nasıl bir mantalitedir ya arkadaşlar.
 
Az kalsın Denizlispor takımına mağlup oluyorduk, Denizli ligin dibinde Denizli’ye karşı uç stoperle çıkıyorsun, Denizli bu kadar tehlikeli takım olsa ligin dibinde ne işi var.
 
Takımda bir kaç eksiklik yetiyor zaten orta sahanın iyi olmayışı hücum oyuncularına top gitmemesi sonucunda takım toplu olarak bütün oyuncular kotu göründü. Bir teknik direktör bu kadar ciddiyetsiz mi yoksa asistanlığın verdiği tecrübesizlik mı yaşıyor bilemiyoruz…
 
Sen bu ligin liderisin arkadaş sen Denizliyi abluka altına alman lazım, Denizlispor kalesine şut yağmuruna tutman lazım, Denizlispor kalesine doğru duruş bir şutun yok. Artı oyunun sonuna doğru oyuncu değişiyorsun ya, yok arkadaşlar bu takım teknik direktör eksikliği yaşıyor bunu her zaman soyluyorum bugün de soyluyorum…Denizlispor takımına karşı son dakiklerde oyuncu alıyorsun zaman geçirmek için vallahı yakışmıyor bunlar Ç.Rizespor takımına.
 
Ç.Rizespor teknik direktörü hat yapıp Ç.Rizespor puan kaybetmemeli rakipler oynasın da Ç.Rizespor puan kaybetsin yeter ya..
 
Lütfen haftaya Giresun maçında aynı şeyler olmasın hüsrana uğramayalım. Eskişehir maç kadrosu bozulmasın stoperlerde değişikler olabilir ancak diğer mevkilerde değişiklik olmasın.
 
Buran yazıyor Koray Giresun maçında on libero oynasın Ç.Rizespor mağlup olur ,herkes aklını başına alsın macera aranmasın öyle veya boyla zar zor şampiyonluk yolunda yolun sonunda gelindi almadık hatalar yapılmasın..Giresun maçında türbinlerin dolması gerekiyor artık Ç.Rizespor geri donmuştur hayırlı uğurlu olsun…
Önceki ve Sonraki Yazılar