Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Ç.Rizespor’da Kombine Organizasyonunu Sıfır

Kombine satılmıyor diye devamlı beyanda bulunuluyor.
Ben şahsen yeni stat acılan dan beri  kombine alıyorum ilk sezon bir bankaya organizasyon verildi ve o sezon Ç.Rizespor un açılışında kombine satıldı.
İlin her yerinde kişiler kuruldu vatandaş istediği numarayı rahatlık la buluyordu.
O sezondan sonra vatandaş istediği numaralı kombinayı alamıyor.
Bizzat benim başıma gelenleri sizlerle paylaşmak istiyorum.
Kombine satışa başlayıp başlamaz o saate kulübü arayıp dedim benim her zaman aldığım numarayı almak için kombinayı rezervasyon yaptırmak istiyorum hatta şimdi gelip satın almak istiyorum dediğimde kombineler daha hazır değil satış başlanmadı cevabını aldım.
Peki dedim Rezervasyon yaptıra bilirmiyiz tabı dediler biz size olumlu veya olumsuz doneceğiz. Günler geçti maalesef bize dönülmedi bu kaç yıldır böyle .
Bize dönülmeyince biz arıyoruz bize o bilet satıldı söyleniyor nasıl olur diyoruz biz o numarayı ayırtmıştık dediğimizde. Bize ne zaman kime rezervasyon yaptırdınız söyleniyor bizde a kişiye ayırttık diyoruz o zamanda bize o kombine yetkılsı o değil söylenip bu bir kere değil her yıl topu bir ona bir buna atıyorlar işin içinden kolayca çıkılıyor.              
Taraftar hep atlatılıyor bana yapılanların aynıları bu çok kişiye yapıyor bunu bizzat bize gelip soyluyorlar böyle oluncada millet kusuyor.
Ben bir Ç.Rizespor sevdalısı olarak bana bu uç yıldır yapılıyor bundan dolayı  bazen düşünüyorum kombine almayım maça da git miyim diyorum ama içim yemiyor benim gibi sayısızca insan var.
Bir başka durum da geçenlerde bir kaç arkadaş geldi yanıma diyorlar ki istediğimiz kombinayı alamıyoruz daha kombinen ilk satış günlerinde, satın almak istiyoruz istediğimiz devamlı aldığımız numara yok satılmış diye söyleniyor.
E bu durumu anlatıyoruz yetkili çalışanla biraz dikkat edelim, cevap işi sizden mi öğreneceğiz diyorlar e icraat sıfır laf çok çalışanlar bile bu kulüpte yönetici olmuş.
Böyle bir durum nasıl olur bu kulüp nedir kimindir sahibi var mı yok mu bu kulüpte neler oluyor.
Kombine Organizasyonu da gelip Başkan mı yapsın ya Allah aşkına. Bir kombine satışını organızyon edemeyen bir anlayışla bu kup nereye gidecek .
Bu sorumsuzluk niye bu işleri kim tertipler nasıl tertipler biz kongre üyesi olarak bile çalışanlardan bozuk yiyoruz bu kulüp kimin kulübü.
Ama bir gün bir bakarsın bu kulübe Allah nasıp eder bizde yönetici olabiliriz yanı kimse bu kulüpte bulunmaz değil herkes haddini bilmeli.
Bu kombine konusunda yetkililerin bu düzensizliği bakmalarını düzeltmelerini bekliyoruz.
Bizim amacımız Ç.Rizespor’un menfaatleri, buradan kişisel kimseden alıp veremediğimiz yok her kez nerde olduğunu ne olduğunu bilmeli ona göre davranmalı.
Burada belki diyeceksiniz ki Ç.Rizespor takımında ne doğru yapılıyor ki kombine doğru yapılsın. Buradan baktığımızda her şey ortada her şey de başarısızlık başıboşluluk var.
Bizim zamanımızda Ekrem Cengiz döneminde bir disiplin vardı bir ciddiyet vardı harbiden o günleri özlüyoruz.
Özetlersek Ç.Rizespor takımında işin ehli insanlar bir turlu bir araya getirilemedi kulaktan duyma işi bilmeyen insanlar yönetime alındı bir turlu birlikte çalışma olmuyor İnşallah olur diye umutluyuz.
Defalarca buradan yazdım yinede yazmaktan bıkmayacağım Ç.Rizespor takımında Rize deki yöneticiler de başarınız yanlış isimler seçilmiştir.
Ben buradan isim dahi veriyorum Rize deki yönetime yanı futbol şube sorumluluğuna Mustafa Mataracıyı getirmeniz Rizespor a başarı getirir. Rizespor a şehir sahip çıkar Rizespor u yabancılaştırmak la olmaz.
Bu söylediğim isim Rize de sevilen saygı duyulan bir insan Rizeli eski futbolcu. Rizeli eski futbolcularda bütünleşir takım şehirle bir bütün olur.
Gelinen noktada maçlar başlamak üzere hala nokta transferler yapılmadı ya insan için den geliyor ki bu yönetim futbol anlamında bir kerede başarılı olsun dışımı kıracağım.
Rıza hoca bas bas bağırıyor artı hazırlık maçlarında takımın halı de aynı şekilde bas bas bağırıyor transfer bu takıma şart yoksa averaj takımı olur Rizespor. Bir tane elde tutulan transfer göremedim hazırlık maçını seyrettim durum içler acısı.
Kaç yıldır bu işin içindesiniz hala bu işi öğrenmediniz mı ne bekliyorsunuz insanın içinden sormak geliyor.
Önceki ve Sonraki Yazılar