Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

En Önemli Transfer Sabır

Türkiye de futbolda marka olan en iyi teknik direktörlerden biri Sayın Mustafa Denizli Ç.Rizespor a getiren her turlu emeği olanlara teşekkürler ediyorum bir kongre üyesi olarak.
Rizeli her yerde zirvede ancak bir tek futbolda geride kaldığını görüyoruz.
Rizelilere yakışmayan bir tablo varken. Gelinen noktada Rizelilere yakışan futbolda marka yapmış bir insanı Ç.Rizespor’un başına getirmek geç kalınmış bir hamle bana göre ancak çok önemli ve doğru bir hamle.
Bu noktada Mustafa Denizli hocamız Ç.Rizespor a çok şeyler yapacağına inananlardanım gerek kulüp bazında gerekse yönetime futbolun dilini öğretme anlamında.
Mustafa Denizli Ç. Rizespor terinde yapacağı başarılarla önemli yer tutacağından eminim.
Ancak sabır gerekiyor şuanda transferde Ç. Rizespor çok geç kaldığı ortada.
Geç kalınmışlığın zorlukları var Ç. Rizespor’un PTT. 1 liginde yapacağı transferlerle seneye süper ligin kasnağını kurarak başlamak istiyor bu çok önemli.
Transfer listesindeki futbolcular üst düzey süper lig de oynayabilen kalitede futbolcular dolayısıyla bu futbolcuları PTT.1 ligine transfer etmek zor.
Alınan futbolcular bunu anlatıyor gerçekten Rizespor’un önünde çok önemli başarılar sıralanacaktır tablo onu gösteriyor bu tabloya uymayan yönetimde olsa gidecek yerine daha başarılı olabilecek kişiler gelecektir burada kimsenin aklına soru işareti olmasın on numara bir tablo oluşuyor.
Bana göre on yargısız Ç. Rizespor taraftarı sabırlı olması lazım kotu sonuçlarda alınsa dahi sabır gerekiyor.
Mustafa Denizlinin hedefinde mutlaka başarı vardır buna inanarak hocamıza ve takımımıza destek vermek gerekir.
Bu demek değil ki Mustafa hoca yanlış yapmaz hata yapmaz tabı yapar ancak hatalara yanlışlara yanlışla hataya hatayla gitmeden olumsuzlukları onararak birlikte Ç.Rizespor rumuzun başarısı için el ele gönül gönüle birleşerek destek vererek önümüzdeki engelleri aşarak inşallah hedefimize ulaşacağız. Hiçbir yerde tek başına kimse başarıya ulaşamaz birliktelik çok önemli bir güç.
Ç.Rizespor Rizeliler gibi artık ilerlerde oynayacak süper ligde de şampiyonluğa olacak buna herkes inanmalı bana göre en önemli transfer sabır olacaktır.
Türk futbolunda marka yapmış bu değerli hocamıza buradan tekrar güzel Rize ye, liderlerin yetiştirdiği şehrimize tekrar hoş geldiniz diyorum ve başarılarına Ç.Rizespor da devam etmesini diliyorum. Saygılarımla.
Önceki ve Sonraki Yazılar