Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Futbolu bilmeyen yönetimin bedeli

Ç.Rizespor oyunun genelende iyi olduğu göründü.
Ancak Bursaspor Ç.Rizespor u kalesinden uzak tutarak kalesine yen pas yapmaya izin verdiği için Ç.Rizespor  iyi oynadığı görüldü.
Aslında Ç.Rizespor Bursaspor kale alanları içerisinde etkili olamadı Bursaspor kalesine bir şut dahi çekemedi bu durumum çok  düşündürücü.
Uğur hoca ilk maçında Ç.Rizespor a görünende bir şey veremediği anlaşıldı daha ilk maçıydı.
Baktığımızda uğur hoca oyuncu değişiklerinde de iyi olmadığı  nokta değişiklikler yapamadı geç kaldı.
Orta saha  da top tutabilen  aralar top atabilen yaratıcı iki oyuncusu vardı ikisini de oyundan  aldı ve kenara oyuncu aldı.
Çıkardığı  on birde kanla başlaması oyun anlayışı olarak Bursaspor a yaradı Ç.Rizespor orta sahada ve defans forvetle kopuk kopuk oynadı zaman zaman aralar çok açıldı .
Cernatı göbeğin içinden zaman zaman çıkarıp orta sahanın sağına itmeye çalıştı Sernatın yerine Sylvestre  yı itmeye çalıştı .
Bana göre oyuna forvette Deniz ve  Kweukeyle başlamalıydı Kaan la başlamalıydı .
Ç.Rizespor cesur oynamalıydı baktığınıza belki hücum düşünerek oynadı ancak gol yolarında elkızsızdı ve gol bulamadı.
Uğur hoca bu maçta öyle veya böyle golü düşünerek risk almalıydı kaybedecek çok birşey yoktu bu maçta ya puanlar alınacaktı yada puanlar alınmalıydı .
Ne oldu risk almadı puan mı aldı yok .Onun için bu takıma tecrübesi olan cesur hoca olması lazımdı .
Baktığımızda kaç maçtır bu takım amatörce goller yiyor bu Serkan’ın acemice gol yeme yüzünde o maçlarda bir er puanlar  alınacağını düşünürsen yaklaşık on puan ,uç puan alacağını düşünürsen  on beş puan kalecinin yediği goller yüzünden heba oldu .
Kaleci Serkan  seyircileri sac baş yonduruyor artık yeter bu kadar hatalı gol Serkan gibi bir kelecinin yememesi gerekiyor sabır sabır olmuyor Ç.Rizespor kaybediyor .
Bursaspor maçında  bazı eksikler Uğur hocanın yanlışları kalecinin hataları defansın yorumsuzluğu maalesef Ç.Rizespor u dehada ateşin içine atmış oldu.
Bir başka durumda Uğur hoca maçtan sonra diyor ki golden sonra taparla namdık ya güler mısın ağlarmısın bu takım golden sonra toparlamıyorsa kenardaki teknik direktör  oyuna hamle yaparak takımı toparlamaz mı ya  adı üstünde teknik direktör.
 Bu maçta farklı olarak  teknik taktık diye bir şey göremedik Uğur hoca.
Futbolu bilmeyen yönetimin bedeli  maalesef bir doğru yaptığında ikinciyi yanlış la karşılıyor ne acıdır ki ağzıma bile almak istemiyorum Ç.Rizespor göz göre göre küme düşme yolunda dehada ateş hattının içine batmaya devam eder .
Temennimiz inşallah bir an önce  buradan çıkmak.
Galatasaray maçı işçin türbinleri dolduralım artık destek zamanı bu maçı alamazsak durum ortada bunu bedelini Rize değil yönetim ödemeli.
Son olarak Galatasaray maçını alamazsak türbinleri boşatmayalım yönetim ıstıfasını açıklayana kadar türbinde duralım buna bir şekilde dur dememiz lazım bu takım Rizelinin takımı sahipsiz bırakmayalım.
Önceki ve Sonraki Yazılar