Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Güzel Rize’mize hoş geldiniz.

Ç.Rize’mize Rizespor’umuza hayırlı olsun…
Güzel Rize’mize hoş geldin Mustafa hocam geçmişinizdeki başarılarınıza buradan da başarılar katmanı bekliyoruz bu ligde değil süper ligde de sizlerden bu güzel kentimizin insanları başarı bekliyor bu anlamda bizler şahsen sizlere güveniyoruz Ç.Rizespor a gelmeniz bizleri heyecanlandırdı.
 
Denizli  hocanın  Rizespor a gelişi Ç.Rizespor a çok şeyler katacağını düşünüyorum.
Katacağı şeylerden bahsetmek istiyorum bir kere Ç.Rizespor takımı yönetimi futbolu yönetmeyi öğrenir bilhassa burada kalan yöneticiler.
Bunun yanında. Ç.Rizespor takımı futbol takımı olur. Artı doğru transferler yapılır.
 
Futbolcularda bir hava yaratır. Rizeli yönetime inanır, bu yönetim artık süper lige çıkmak istiyor hanı söyleniyordu ya bu yönetim takımı süper lige çıkartmak istemiyor. İşte Denizli hocanın takımın başına getirilmesi daha ilk genlerde taraftar arasında konuşulan artık bu yönetim takımı süper lige çıkarmak istiyor inanancı tam. Hatta hatta Denizli hocanın ismi duyulduğunda ben şahsen taraftarlardan duyduğum yanı Rizeliden duyduğum Denizliyi alsın Ç.Rizespor ben her maça gideceğim ben buna şahit oldum.
 
Çok güzel bir heyecan var Rize de. Bana göre Denizli hocanın başarılı olmaması daha zor ancak nasıl başarısız olur her hafta İstanbul gider Rize ye kalmaz o zaman başarı olması bana göre sıfır bunu buraya yazıyorum.
Eklemek istediğim bir başka konu şu Ç.Rize yönetimi ya çok üst düzey bir hoca alacaktı yâda Mehmet âli Karacayı takımın başına getirecekti bu konuda iki doğrudan birini yaptı.
Bundan sonra Rizeli taraftarda görevini yapacağını içtenlikle inanıyorum. 
Önceki ve Sonraki Yazılar