Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Panter Loriya

Karadeniz derbisi adına yakışır bir şekilde başladığı gibi bitti. Futbolcular bir birleriyle çok sahayla mücadele ettikleri göründü saha adeta patates tarlası gibiydi saha balcık olmuştu. 

Sahanın çok kotu oluşu bana göre Ç.Rizespor a yaradı saha iyi olmasaydı belki Ç.Rizespor Trabzon dan puan alamaya bilirdi.

Elindeki kısıtlı kadronun en doğrusuyla sahaya çıkan Karaca hoca oyunu orta saha tutmaya çalıştı Trabzonspor un önüne adeta baraj kurarak oynadı buna da başarılı oldu.

Ancak Trabzon takımı bilindiği gibi sahayı dikine kullanarak çok hızlı paslar yaptığı ve ilerde basarak oynadığı çok koştuğu biliniyor.

Bu koşan takıma karşı Karaca hoca alan bırakmamaya çalıştı takımını doğru oynattı Ç.Rizespor un kalesinde de her zamanki başarısıyla panter Loriya olunca Trabzon gol fırsatı vermedi.

Ç.Rizespor takımı ve Trabzon takımı olağan ustu mücadele ederek doksan dakika oyunda kalması dikkat çekti.

Karaca hocanın Ç.Rizespor un başına uçuncu maçında da mağlup olmadan sürdürdü bana göre Karaca hoca kendini yatıştırmış Türk futbolunda yeni bir isim daha yetiştiğini gösterdi.

Gelinen noktada Türk futbolunda efsane bir teknik direktör ve yardımcılarının Rizespor un başına gelmesine buradan bir kere daha hayırlı olsun diyorum.

Yapılacak takviyelerle hem seneye süper ligin kasnağını kurmak hem de bu ligde misafir olduğunu göstermek gerekir bana göre. Bu teknik kadronun başarılı olacağına inanlardanım. 

Önceki ve Sonraki Yazılar