Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Rıza Hocayı Yediler , İnşallah Ç.Rizespor’u Yemezler

Ç.Rizespor takımında giderilemeyen bir hastalık peyda oldu kolay gol yeme ve zor gol atma hastalığı.
Erciyes maçında da aynı hastalık sonucu maalesef hem iki puan gitti hem de teknik direktör gitti bunun yanında ateş hattının içine duşmuş buluyoruz.
Sezon başında yapılan eksik transferlerle  zorlu süper lig yoluna girme zorunda bırakılan Ç.Rizespor ve Rıza hoca.
Bu zor şartlarda Rıza hocanın aldığı puanlar ve devamında uzun bir sure başarısızlık ve sonucunda Rıza hocayla yolların ayrılması.
Yönetim bazında altı yıldır futbolu yönetme anlamında her yıl sınıfta kalınıyor .
Yönetimin futbolu bilmemsi sonucunda cevreden ve  gelen hocaların yönlendirmesiyle yapılan transferler  bilinçsizliğin sonucu yönetimin elinde patlıyor.
Altı yıldır bu takımı yöneten bir yönetim altı yılda bu takımın süper lig iskeletini kuramadı alt yapıdan bir futbolcu bu takıma katılamadı bırakın altyapıyı Türkiye liglerinden bir futbolcu bu takıma bulup kazandıramadı.
Mustafa Denizlinin gelişiyle burada hem yöneticilik yaptı hem de teknik direktörlük, bu takımı öyle veya böyle süper lige çıkardı.
Bu yönetimin  bu başarıya tek bir futbol anlamında katkısı yok.
Gelinen noktada  Rıza hoca bana göre sezon başında istediği transferler yapılmayınca bırakıp gidecekti bırakmamsı hem Ç.Rizespor hem de kendine zarar verdi .
Bu yönetim ara transferde  beklenmedik transferler yaptı ben  bunları beklemiyordum .ancak bana göre yeterlimi yeterli değil hala bu takımda on libero eksikliği var eksikler çok ama bu bölge olmazsa olmazlardan .
Bir futbolu yöneten yönetim takımındaki eksikliği kendi göremiyorsa bunu hocadan  öğreniyorsa sonuç budur başarısızlık.
Şimdi geldiğimiz nokta yeni teknik direktör  alınacak. Rıza hocanın üstünde biri olmalı eğer Rıza hocanın altında biri olursa  yine bize hursan yine bize  alt lig.
İlk yarı yazımda yazdığım gibi bu yönetimin yapacağı en doğru iş ıstıfa olmalıydı zorla bir kulübün başkanlığı bu kadar olur .
Rize ye tepmeden bakmakla bu işler olmaz  ineceksin sahaya giyeceksin çizmeleri gerekirse çamura dahi dalacaksın bu bir mecaz anlam .
Önceki ve Sonraki Yazılar