Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Rıza Hocayla

Ç.Rizespor Erciyes’i iyi eleyip dokudu.
Müsabakaya takımını iyi hazırladığı görülen Rıza hoca.
Oyuna dört iki uç birle başladı.
Oyunu devamlı orta sahaya tutarak oyunu kalesin den uzak tutarak oynayıp rakibe alan bırakmayarak oynayan Ç.Rizespor takımı.
Ç.Rizespor topu ayağa indirerek oynayıp Erciyes’e karşı başarılı oldu. Ç.Rizespor un orta sahası oyun içinde çok iyi motive olarak oynadı. Diyebiliriz ki oyunu Ç.Rizespor’un orta sahası almış oldu.
Baktığımızda gecen hafta Trabzonspor u elinden kaçıran. Bir Ç.Rizespor takimi bu kısıtlı imkânlarla hala takımda eksik bölgelerde futbolcusu bulunmayan bir takımı bu hale getirmek her yiğidin harcı değil.
Hocanın oyunu hamle yapmak oyunu çevirmek için yedek kulübesinde oturan bir tek futbolcusu yok desek yalan olmaz olmasına rağmen.
Sahada çıkan takır takır oynayan elinden geleni yapan adeta ayağa kafa koyan ve terinin son damlasına kadar oynamayı başaran bir takım her halde kendiliğinden olmadı
Çıkarılan ilk on bir ve oyuncu değişiklerinden bahsetmeye gerek yok diye düşünüyorum çünkü bu imkanlarda ancak bu kadar.
Ancak Ç.Rizespor da dikkatimi çeken bir kaç isim bütün türbinleri heyecanlandırdı mesela Ali Adnan Kıvanç  Viera hele hele Ludovıc yok böyle bir yetenek ya kırk bin kere maşallah Allah nazardan saklasın adeta topu tıklayarak oynuyor bu futbolcuyu bulan tespit edeni ayakta alkışlıyorum adeta Ç.Rizespor’u alıp gidiyor.
Bu takımı yoktan var ederek bu hala getiren Rıza hocayı buradan kutluyorum.
Rıza hocayı her zaman Türk futbolunda beğendiğim hocalar sıralamasında ilk beşlere görenlerden biriyim.
Kişiliği çalışkanlığı disiplini işini sevmesi dobra olması ve çalıştırdığı takımları taş gibi takım hürriyetine getirmesi ,büyük emekler vererek ve dersine iyi çalışması dan geliyor.
Bana göre bu takıma sağ bek stoper on libero ve santrafor şart buna kaleyi de ekleye biliriz şu anki futbolcuların fürum durumlarına bakarak bunu soyluyorum.
Özetlersek Ç.Rizespor takımı da Rıza hocanın tespit ettiği eksiklere yapılacak takviyelerle bu takım çok canlar yakar işte buraya yazıyorum bu takım beklenmedik başarılara imza atacaktır Rıza hocayla.
Önceki ve Sonraki Yazılar