Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Şimdi destek zamanı

 Şimdi destek zamanı hay de Rizeli göster gücünü stat inlesin, tüm Türkiye dinlesin
Galatasaray maçıyla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Geldiğimiz noktada bir bütün olarak Ç.Rizespor ‘u bulunduğu noktada nasıl çıkarırız onun hesabını yapmamız gerekir.
Artık bundan sonra topumuzda bu tüfeğimizde bu elimizde olan malzemeyle nasıl yapar nasıl eder bu takımı düzlüğe çıkarırız ona bakmamız gerektiğini düşünüyorum.
Bütün Rizeli Ç.Rizespor’umuza sahip çıkmalı Ç.Rizespor takımını desteklemeyen Rizelilerde olsa bu takıma destek etmeleri gerekir ki tutukları takımlar buraya geliyor burada çıplak gözle o takımları seyrediyor.
Baktığımızda sosyal medyada da Ç.Rizespor Kayserispor müsabakasında çağrılar başlatan Rizeli Rizesporlu kardeşlerimizin kampanyalar çığ gibi buyuyor inşallah bu zor günde türbinler de dolup taşar inim, inim inler. Kaysertıspor sahaya çıktığında futbolcularının ayakları titresin. Bu takım Rizelinin takımı bu takıma sahip çıkmamız lazım başkanlar gider hocalar gider bu takım Rizeliye kalır bu takım düştüğünde Rizeli üzülür. Süper lige çıkmak kolay değil bu ligden duştuk mu bir daha süper lige çıkmak zor oluyor onun için Rizeli olarak süper ligden düşmeyelim. Tamam, takım oynamıyor hoca hata yapıyor Başkan olur olmaz konuşuyor bunları bir tarafa bırakalım bizim ortak menfaatimiz Ç.Rizespor.
Bu olumsuzlukları düzeltmek içinde bizde emek vermemiz lazım biz Rizeliler biraz emek vermeden bir şeyleri bekliyoruz. Bir yemek yapıldığında daha bir suru emeği var kendiliğinden olmuyor.
Kapımızın dibinde Rize’de on beş günde bir süper lig var ve orada bir Ç.Rizespor’umuz var takımımıza destek versek ölmeyiz maça gidip stres atarız Rize’de başka neyimiz var.
Bu takıma destek verdiğimizde başkanda daha iyi işini yapar hocada futbolcuda.
Bizim Rize küçük bir kent onun için burada taraftar desteği önemli. Bu maçta şimdi destek zamanı Rizelinin gücünü herkes görsün stat inlesin, tüm Türkiye dinlesin.
Biz Rizeliler birlik olup takımıza destek olursak bizi bu ligden kimse düşüremez 
Kayserıspor maçı bizi lige bırakacak bir maç olacak çünkü Kayserıspor bizim rakibimiz bu maçı aldığımızda takıma bir güven gelir, bu havayla Beşiktaş’tan da puan almak neden olmasın. Rizeli ayağa kalk çıldır Rizeli takımına sahip cık bakalım bu takımı kim küme düşürecek bakalım sahada ter dökmeden doksan dakikayı bitirip soyunma odasına gidecek. Bakalım hangi rakip Rize’den puan alacak Rizelinin gücü hey de hep birlikte Cuma akşamı Kayserıspor maçına ölüm kalım maçı bizim maçımız Rizeli sen yaparsın çünkü sen Rizelisin…

  FUTBOLCU VE TARAFTAR DESTEKLERİ - VİDEO 

 
Önceki ve Sonraki Yazılar