Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Üzülmez her hafta farklı bir kadro alışkanlığına bu hafta Giresunspor’a karşında da devam etti.

 Ç.Rizespor takımı ilk yarı çok kotu oynadı, oynayan orta saha oynatılmadı dolayısıyla takım Giresunspor karşısında zorlandı. 
Çünkü Ç.Rizespor’un orta sahası çalışmıyordu. İkinci yarıda Üzülmez bir kilit oyuncu oyuna alarak rakibi Giresunspor takımını çözmüş oldu.
İlk on bir yine Üzülmezin yanlış ilk on bir zinciri devam ediyordu. Haftalardır yazıyoruz orta saha çalışmıyor orta sahada Robin Abdullah ikilisi iyi tuttu, bu ikili oynatılsın.
Orta sahada Robin ile Abdullah oynadığında Robın sekiz numara pozisyonu da oynuyor Ç.Rizespor orta sahası çalışmaya başlıyor ayağa oynamaya başlıyor.
 Ç.Rizespor orta sahası top taşımaya başlıyor, orta saha hücum oyuncularını pozisyona sokuyor, Ç.Rizespor takımı futbol oynamaya başlıyor, Robin ile Abdullah oynadığında önlerinde Lincoln daha iyi oynuyor bu kaç maç denendi tuttu bu maçada herkes bunu gördü.
Neticede bu ikili oynatıldı ne oldu, ilk on birde oynatmadığın Abdullah, Robın ikilisi önlerinde Lincoln la maçı aldın, aksı halde bu maç gidiyordu.Robin ,Abdullah ikilisinin önünde kimi oynatsan oynat kotu oynamaz.
Üzülmez yaptığı yanlış on biri fark etti oyuncu değişikleri ile maçı aldı, helal olsun burada zeki davrandı Ç.Rizespor teknik direktörü.
Ç.Rizespor takımı korkak oynuyor uzun toplarla ilk yarı buyunca gol aradı hiç birinde başarılı olmadı.
Oyuncu sıfıra iniyor orta yapıyor ceza sahsında kimse yok.
Baktığımızda Üzülmez bu takıma yetmıyor, takımı iyi hazırlıyor ancak, her hafta on birde hata yapıyor, oyuncu değişiklinde hata yapıyor. Bu müsabakada ilk on bir de oynatılan Recep ve Galip ikisi de aynı tıp oyuncu olmadı olmaz. Ancak Üzülmezin oyuncu değişikleri harikaydı, hocanın oyun hamleleri maçı aldı ancak takım golden sonra da korkak oynuyordu, bu oyuncu değişikleri her maç olmalı.
Ç.Rizespor takımında teknik direktör katkılarını takımı fazla olmuyor, ancak kaliteli Başkan, kaliteli oyuncular, önemli camia Ç.Rizespor takımını alıp gidiyor. 
Özetlediğimizde bu müsabakadan futbol adına çok bir şey söylemeyiz iki takımın sahadaki mücadelesi ,Ç.Rizespor’un kaliteli ayakları ve Üzülmez’ın kilit değişikliği maçı aldı.. 
 
Önceki ve Sonraki Yazılar