Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Yeni Sezonda Daha Güçlü bir Ç.Rizespor Seyretmek İçin Hay de Rizeli Maça

 Ç.Rizespor Osmanlıspor maçından daha önemli Bursaspor Gençlerbirliği maçıydı. biz Bursaspor Gençlerbirliği maçını seyrettik, Gençlerbirliği takımı bazı oynamayan oyuncularını oynatmasına rağmen Gençlerbirliği inanılmaz mücadele etti. Ümit Ozat’İn son oyuncu değişikliği Gençlerbirliğin’e galibiyeti getirdi.
İnanılmaz bir maçtı inanılmaz bir heyecan yaşadık.Geldiğimiz noktaya baktığımızda bütün faktörler Ç.Rizespor’u lige bırakmaya çalışıyor,bunu derken rakip Bursaspor’un beklenmedik bir şekilde  olumsuz noktaya gelmesi Ç.Rizespor’u lige bıraktığı ne şahit oluyoruz..Bursaspor’un düşüşü Ç.Rizespor takımını lige bırakmış olacaktır .Buna kimse pay almasın .Şimdi Hikmet hoca çıkıp da bu takımı lige bıraktım demesin.Ç.Rizespor lige kalırsa bu tamamen Bursaspor düşüşünden kaynaklanmıştır.
Dediğim gibi Ç.Rizespor müsabakasından bir şey yazmak istemiyorum çünkü daha çok Bursaspor maçını seyrettik. Geldiğimiz nokta bir rüya sanki hala rüyandan uyanmış deyilim, Alanya maçından sonra anca bu rüyadan uyanırım.
Gün bu gündür bugün Ç.Rizespor un şampiyonluk maçı günüdür, bütün Rizeli maça gelmelidir. Rizeli konuştuğunda mangala kul bırakmıyor bu maçta da türbini doldursun sahada rakip bırakmayalım buyurun işte Rizeliyi görsün bu âlem.
Yapılan yanlışlar bir tarafa bırakıp yeni bir sayfa açmak için yeni sezonda daha iyi daha güçlü bir Ç.Rizespor seyretmek için. Hay de Rizeli maça. 
 
Önceki ve Sonraki Yazılar