Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Yetersiz Transferin Faturası

Eskişehirspor Ç.Rizespor u iyi çalışmış iyi etütler yaparak, Ç.Rizespor un orta sahasını çökertip netice almaktı, buna da başarılı oldu.
Baktığımızda Eskişehirspor Ç.Rizespor’a alan bırakmadı iyi alan savunması yaptı.
Bunun yanında Ç.Rizespor takımında forumsuz çok sayıda futbolcu vardı, bu maçta başta kaleci olmak üzere defans orta saha dökülüyordu forvet yok gibiydi.
Bu durumda oyuna hamleler yaparak Rıza hoca Eskişehir’e karşılık vermeliydi, ancak yanında yedek kulübesinde o derece futbolcusu yoktu.
Nedeni ise takıma yeterli transfer yapılmadığından, Rıza hoca belki de hayatında en carsız durumda takımını seyretti.
Cernat yok takımın haline bakın, bir düşünsenize bu takımın on birinden birini oyundan alın yerini dolduracak bir tek futbolcunuz var mı soruyorum buradan.
Allah aşkına orta sahandan bir futbolcu alıp oyuna hamle yapıp oyunu çevirecek tek bir futbolcu var mı forvetin var mı, arkadaş yazıklar olsun ya bu takıma bir kaç transfer daha yapılamadı, üzülmemek elde değil.
Gelinen noktada çok şeyde yazmak istemiyorum. Ancak Ç.Rizesporlu futbolculara ve teknik kadroya buradan seslenmek istiyorum.
 Bu maç yenildik diye başınızı eğmeyin her zaman ki gibi dik durun siz bu maçta yenildiniz ancak sizler kralsınız, ligde bulunduğunuz yer alkışlanacak durumda, bu zor şartlarda olmanıza rağmen.
Ç.Rizespor a Rıza hoca bir şanstır, bu insanın kıymetini bilelim bu kısıtlı kadroyu kime verseniz ligin dibinde olurdu.
Bu mağlubiyette utanması gereken bu takıma yeterli transfer yapamayanlardır.
Diyeceksiniz ki bir kere yenildik bumu yanı. Bu tehlike canları ligin başından beri çalıyordu lig başlamadan Rıza hoca bas bas bağırıyordu, hatta bizde her maç sonraki yorumumuzda yetersiz kadrodan bahsediyordum.
Burada biz kimseyi kırmayı dökmeyi istemiyoruz, bu takım hepimizin. ancak transfer konusunda her sezon olduğu gibi Ç.Rizespor yönetimi başarılı değil. Bu sezon Rıza hocanın zorlayışlarıyla bu transferler yapıldı.
Ancak yeterli transferler yapılmadı buda acı bir gerçek, inşallah bu beceriksizlik başımıza daha çok dert açmaz.
Buradan kimse kimseyi kandırmasın yedeğinde kimden faydalanabilirsin, oyuna alındılar gördük hatta on birde oynatıldılar olmadı, bu lig için yeterli düzeyde futbolcularımız maalesef yedekte yok.
İnşallah bu yetersiz transferin faturası daha pahalıya mal olmaz.
Önceki ve Sonraki Yazılar