Recep KALCIOĞLU

Recep KALCIOĞLU

Yolcu Yoluna Gerek

PTT bir liginin güçlü takımı Ç.Rizespor ligin dibindeki Ankara gücüne darma dağın oldu.

Böyle yanlış bir on birle bu oyun anlayışı ancak bilerek yapılır.

Son altı maçtır bu takımı adeta kıyma makinesine koyup takımı kıyan bir teknik adam ararsanız Ç.Rizespor da Engin hoca . 

Ankara gücü karşısında  tel tel dökülen futbol un  f sini dahi oynayamayan bir Ç.Rizespor takımı.

Ç.Rizespor da eksikler var bunu kabul ediyoruz,  eksikler olur tamamda bir takım bu kadar futboldan uzakta olamaz.

Bu kadar eksiklerin yanında elindeki as futbolcular kimler Fahri Mehmet Çağrı bu futbolcuları niye oynatmıyorsun takımda santrafor yok Çağrı oynamaz mı veya Mehmet  forvet oynamaz mı    Engin hoca bu iş senin işin değil kusura bakma.

Gelinen bu kotu noktayı kim nasıl oluşturdu ne oldu niye takıma as futbolcular oynatılmıyor da bu sene takıma hiç forma giymeyen yâda giyip de varlık gösteremeyen futbolcular oynatılıyor sahada adeta gezen bir futbolcuyu oynatan bir akıl nasıl başarılı olacak.

Ç.Rizespor da neler oluyor neden Engin hoca daha önceki maçlarda çok doğru şeyler yapar iken bugün inanılmaz hatalar yapıyor bu hataları bir teknik adam bilerek dahi yapamaz.

Belki bilginize birikiminize şampiyonluğun yükü ağır geldi o zaman siz gedeceksin bilen gelecek.

Ligin dibine demir atmış bir takıma karşı neden forvetsiz oynuyorsun amaç ne bir profesyonel futbol takımı bu kadar darma dağın niye.

Takımınızda eksik olur sakatlar cezalılar ve saire tamam sahaya çıkar oynarsın mücadele eder gücün yetmez mağlup olursun.

 Engin hoca bir futbol takımı bu kadar mı kotu olur bu kadar mı mücadele etmez bu kadar mı futbolun dışında olur lütfen Engin hoca. Bir maç olur iki maç olur bu altı maçtır böyle.

Gelinen nokta dar ma dağın bir Ç.Rize takımı sahada karma karışık bir oyun anlayışı ligin dibindeki takıma ezilerek yenilmek.  Bu saatten sonra yolcu yoluna gerek.

Eğer Engin hoca anlattığı gibi bir insan ise utancında ıstıfa eder gider ve bana göre bir dehada teknik direktörlük etmez futboldan da emekli olur.

Buraya durup ta Ç.Rizespor takımına kan kaybettirmenin bir faydası yok her şey koptu darmadağın oldu bu tabloyu Engin hocayla bir daha toparlanmaz bana göre yeni bir kan gerek.

Eğer aksını yaparsa istifa etmezse buna da yönetim duyarsız kalırsa demek ki hedef ligde kalmak tır şampiyonluk değil.

Kelimeler boğazımıza düğmeleniyor lütfen ya bu durumu Rizeli hak ediyor mu bu topraklardan çıkan bu kadar kaliteli insanlar bir Ç.Rizespor’u bu durumlar dan kurtaramıyor mu  altı seneye gidecek yeterde Allah aşkına .biri bu kotu gidişata engel olsun yada bırakın küme duşsun kapansın kulüp ayıp denen bir şey var .

Burada yönetim anlamında da bir şeyden bahsetmek istiyorum bana göre buraya bırakılan takımı yönetme anlamında görev alan insanlar başarılı olamıyor. nedeni de işi bilen bir insan bulunamamış bana göre 

Ancak bence Rize de yaşayan eski futbolculardan takımın başına tesislere yatıp kalkacak birini getirmek lazım futbolun dilini bilen  biri olmalı.

 Benim tanıdığım bir insan var eski futbolcu Rizespor a futbol oynamış adam gibi adam işi bilen disiplinli doğrudan şaşmayan bir insan Mustafa Mataracı futbol  şube sorumlusu olmalı  yanı Rize de kalan yönetimin başında bu kışının getirilmesi lazım bazı değerleri fark edemiyoruz.

Geldiğimiz nokta Engin hoca takımı bırakmış ettiği hizmetlere teşekkürler ediyoruz keşke daha önce gitseydi.

Ç.Rizespor da bu kutu gidişatı nasıl bir hoca toparlar bana göre Mehmet Ali Karaca takımın başına gelsin alsın yanına eski Rizeli futbolcuları bir şans da kendi evladımıza verelim. 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar